Sport

Incidente între suporteri și jandarmerie la România – Bosnia! Arbitrul a întrerupt meciul după un minut. Fanii și-au vărsat nervii și pe FRF. Video exclusiv

Partidat dintre România și Bosnia a fost întreruptă după doar un minut după ce au apărut mai multe incidente între suporteri și jandarmi.
26.09.2022 | 21:55
Incidente între suporteri și jandarmerie la România - Bosnia
ADVERTISEMENT
26-09-2022
19:17

Fanii României au aprins torțele și și-au vărsat nervii pe FRF

După prima jumătate de oră a meciului, suporterii naționalei au aprins mai multe torțe și au început să scandeze împotriva Federației Române de Fotbal.

Tot stadionul a preluat scandările peluzei, arătându-și astfel nemulțumirea față de rezultatele „tricolorilor” din ultimii ani.

Totul a pornit de la o dispută între suporterii ambelor naționale, fanii bosniaci strigând „Ria, Ria, Ungaria!”, în timp ce suporterii naționalei au scandat „Serbia, Serbia!”.

Incidente între suporteri și jandarmerie la România – Bosnia

Startul partidei dintre România și Bosnia a fost marcată de incidente între suporteri și jandarmeri, iar arbitrul meciului a întrerupt partida pentru câteva zeci de secunde chiar după primul minut al confruntării.

ADVERTISEMENT

Suporterii ambelor formații au aruncat cu scaune și mai multe petarde, iar jandarmeria a înconjurat galeriile pentru a-i liniști pe fani.

În cele din urmă spiritele s-au mai liniștit după intervenția jandarmeriei, însă fanii Bosniei au continuat cu jigniri la adresa naționalei, la fel cum s-a întâmplat și în meciul de la Zenica, câștigat de bosniaci, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

Suporterii Bosniei ne-au jignit și la meciul tur

Și la meciul tur, fanii Bosniei au avut reacții jignitoare la adresa României, totul începând de la imnul țării noastre, pe care suporterii adversarilor l-au fluierat și huiduit copios.

Apoi, bosniacii au scandat din tribună „ți**nii, ți**nii”, motiv pentru care UEFA a luat decizia de a-i amenda pe aceștia și de a închide parțial stadionul pentru un meci.

ADVERTISEMENT

Selecționerul Edi Iordănescu a vorbit înaintea meciului din Giulești despre meciul cu Bosnia și a spus la ce se așteaptă din partea „tricolorilor”:

„Îmi doresc că impresia lăsată să fie o altă imagine. Trebuie să plecăm de la asta, să transformăm această imagine în normalitate. Istoria și statistica au rolul lor, contează mai puțin când intri pe teren.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ai o mentalitate corectă și ce derivă de acolo. Dacă vom avea mentalitatea corectă, energia și inspirația de a alege bine, vom avea șanse pentru un rezultat pozitiv”.

Dar așteptați-vă la un meci extrem de disputat și la un adversar care va veni mult mai determinat decât cum anticipează mulți, pentru că n-are nimic de pierdut, vine cu încredere și energie. Ne așteptăm la un joc mai mult decât disputat”, a mai spus Edi Iordănescu în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT