Life

Ingredientul pe care membrii Familiei Regale britanice nu-l consumă niciodată: “Este interzis”

Ingredientul pe care Regele Charles l-a interzis în bucătăria din reședința regală. Niciun alt membru al familiei nu are voie să îl consume.
09.04.2024 | 19:41
Ingredientul pe care membrii Familiei Regale britanice nul consuma niciodata Este interzis
Care sunt ingredientele pe care Regele Charles nu le tolerează în bucătăria regală. Sursa foto: Hepta, Pixabay
ADVERTISEMENT

Cu toții știm că regimul de viață al Familiei Regale este total diferit de cel al persoanelor obișnuite. Regele Charles și apropiații lui au acces la cele mai alese preparate. Cei care se ocupă de asta, au mare grijă ca pe mesele figurilor regale să se regăsească doar felurile de mâncare aprobate de rege.

Regele Charles și Regina Camilla au un regim alimentar strict

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Regele Charles și Regina Camilla sunt foarte atenți la alimentele pe care le consumă. Cei doi, dar și întreaga Familie Regală au grijă ca pe masă să fie mereu preparate gătite cu grijă, din ingrediente alese.

ADVERTISEMENT

Bucătarii care lucrează pentru Familia Regală nu au deloc o muncă ușoară. Aceștia trebuie să respecte cu sfințenie regulile primite de la fețele regale. În plus, trebuie neapărat să țină cont de gusturile fiecăruia.

Poate că nu multă lume știe, dar Regele Charles are o listă destul de lungă cu alimente pe care nu le tolerează. Ba chiar unele dintre preparatele la care poftesc mulți se află pe lista mâncărurilor interzise în Familia Regală.

ADVERTISEMENT

De obicei, Regele Charles și Regina Camilla au grijă să consume alimente care au beneficii uimitoare pentru organism. Însă, atunci când vine vorba de produsele interzise, unele dintre ele reprezintă un mister pentru oamenii de rând.

Ingredientele pe care bucătarii Familiei Regale nu au voie să gătească, sub nicio formă

Primul ingredient care nu a făcut niciodată parte din preparatele regale este usturoiul. În ciuda faptului că este plin de beneficii și dă aromă mâncărurilor, se pare că Regele Charles îl evită și nu îl dorește în farfurie.

ADVERTISEMENT

Chiar unul dintre bucătarii care a lucrat pentru Familia Regală a recunoscut că niciodată nu a avut în bucătărie usturoi. Ba chiar Regina Camilla a spus în 2018, în cadrul emisiunii MasterChef Australia că la ea acasă usturoiul este interzis.

”Urăsc să spun asta, dar usturoiul. Usturoiul este interzis.”, a spus Regina Camilla, potrivit adevarul.ro.

ADVERTISEMENT

Dacă lipsa usturoiului i-ar putea uimi pe români, ei bine, lista ingredientelor interzise continuă. În bucătăria Familiei Regale nu se gătește niciodată cu ceapă. Ceapa, la fel ca usturoiul, este evitată din cauza mirosului pregnant care ar putea crea neplăceri în timpul discuțiilor importante.

Tot de pe lista alimentelor interzise fac parte și crustaceele. În ciuda faptului că sunt delicioase, în timpul evenimentelor, membrii Familiei Regale le evită pentru a nu se expune riscului de intoxicație alimentară.

Un alt preparat pe care Regele Charles l-a interzis cu vehemență este foie gras. Regele nu vrea să se mai consume un astfel de preparat în reședința regală din cauza modului în care acesta se obține.

ADVERTISEMENT
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros...
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros relația cu jucătoarea din circuitul WTA
Șumudică, o concediere inspirată: dovada că turcii au procedat bine când i-au arătat...
Șumudică, o concediere inspirată: dovada că turcii au procedat bine când i-au arătat ușa
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Locul din Europa care a fermecat o turistă. Se află la doar câteva...
Locul din Europa care a fermecat o turistă. Se află la doar câteva ore de România: "Cel mai frumos loc din lume"
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de...
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de ani. Fostul fotomodel l-a făcut să uite de probleme
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
IMPOZITE mai mari pentru pensie. Seniorii care vor primi BANI mai puțini
IMPOZITE mai mari pentru pensie. Seniorii care vor primi BANI mai puțini
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Cel mai de succes post de radio din România. A spulberat concurența
Cel mai de succes post de radio din România. A spulberat concurența
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic...
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic Fritz: „În 2024, încă sunt timișoreni agresați și hărțuiți fără ca statul român să-i protejeze”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”