Life

Întâlnire de gradul 0! Andreea Bălan, față în față cu fostul iubit! Cum a reacționat când l-a văzut pe Tiberiu Argint! Video

Andreea Bălan, la un an de la despărțirea de Tiberiu Argint, a dat nas în nas cu fostul ei iubit la un eveniment monden, reacția ei fiind una surprinzătoare.
10.11.2022 | 17:13
Intalnire de gradul 0 Andreea Balan fata in fata cu fostul iubit Cum a reactionat cand la vazut pe Tiberiu Argint Video
Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au ignorat la un eveniment monden / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan s-a despărțit de Tiberiu Argint acum un an, cei doi explicând, la acea vreme, că au pus punct relației în condiții amiabile. Cu toate acestea, în seara zilei de 9 noiembrie, artista și omul de afaceri s-au revăzut la un eveniment monden, dar s-au prefăcut că nu s-au observat reciproc.

Cum a reacționat Andreea Bălan când l-a văzut pe Tiberiu Argint

Seara zilei de miercuri, 9 noiembrie 2022, a fost una în care, la un eveniment cu mare ștaif, Andreea Bălan a dat nas în nas cu Tiberiu Argint. Culmea, la ”locul faptei”, era și sora lui Tiberiu, Sonia Argint, cea care a prezentat evenimentul organizat de Obsentum.

ADVERTISEMENT

Dacă pe Sonia Argint a îmbrățișat-o cordial de cum a văzut-o și a stat de vorbă mai multe minute cu ea, pe bărbatul pe care l-a iubit până la sfârșitul anului trecut și alături de care a fost în vacanțe de neuitat Andreea l-a ignorat total.

Cum la evenimentul cu pricina, desfășurat în interior, era lume aleasă ”pe sprânceană”, Andreea ar fi fost imposibil să nu îl remarce pe înaltul Argint. Doar că, atunci când a trecut pe lângă el, călcând parcă mai apăsat ca niciodată, de mână cu un amic, probabil organizator al evenimentului, a avut grijă să se uite doar în față.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au ignorat toată seara

Nicio secundă, din informațiile obținute în exclusivitate de FANATIK, Andreea Bălan nu s-a uitat spre cel care i-a fost iubit după despărțirea de George Burcea. Ba chiar, dimpotrivă, frumoasa cântăreață a avut grijă să nu stea în aceeași zonă cu Tiberiu Argint, iar imaginile video obținute de la fața locului dovedesc, fără putință de tăgadă, că între cei doi nu este loc nici măcar de amabilități.

La un moment dat chiar, Andreea Bălan, așezată alături de un bărbat cu care discuta (probabil) despre parfumuri era admirată, de la distanță, de un Tiberiu Argint, singur, aflat în cealaltă parte a magazinului.

ADVERTISEMENT

Și, chiar dacă drumurile lor s-au intersectat de mai multe ori de-a lungul serii, cei doi nici măcar nu s-au salutat, preferând să se ignore reciproc și să facă în așa fel încât să nici măcar să nu se privească în ochi.

Cu toate acestea, din informațiile FANATIK, Andreea Bălan a avut grijă să își pună în valoare frumusețea cu care a fost înzestrată și, atunci când se plimba de colo-colo o făcea ca un adevărat model pe podiumurile de modă.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan, dragoste fierbinte, dar năruită brusc, cu Tiberiu Argint

După ce s-a despărțit de George Burcea, Andreea Bălan nu a stat prea mult pe gânduri și a ajuns în brațele lui Tiberiu Argint, un om de afaceri discret, cu o soră celebră: Sonia, prezentatoare TVR. Relația lor, pornită cu câteva vacanțe de vis, părea să fie în perfectă ordine până la sfârșitul anului trecut.

După ce aproape doi ani de amor, colorați din plin cu zâmbete fericite și vacanțe în care Andreea Bălan strălucea în costumele de baie minuscule în care se lăsa fotografiată de ochiul de artist al lui Tiberiu, cei doi s-au despărțit.

Mai exact, fără prea multe explicații, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au decis să își spună Adio. Iar acel ”Adio” din 2021 pare să fi fost totuși unul cu suficientă greutate. Nu de altceva, dar comportamentul celor doi a fost mai mult decât relevant la evenimentul la care s-au revăzut și s-au ignorat cu desăvârșire.

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să...
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să îi ia fetele, după ce a fost aproape de moarte
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş...
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş întoarce...
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce...
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce se întâmplă cu copiii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română