Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Întrebarea la care Mihai Rotaru a răspuns fără să-i fie adresată. „Da, știu, nu am făcut nimic pe acolo!” Video exclusiv

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a dezvăluit care sunt obiectivele echipei pentru restul sezonului și a răspuns la o întrebare care nu i-a fost adresată.
11.02.2023 | 09:51
Intrebarea la care Mihai Rotaru a raspuns fara sai fie adresata Da stiu nu am facut nimic pe acolo Video exclusiv
Mihai Rotaru e conștient că Universitatea Craiova nu a făcut mare lucru în Europa, în ciuda celor șapte participări consecutive. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova avea speranțe mari pentru partea a doua a sezonului din SuperLiga, mai ales după instalarea în pauza de iarnă pe banca tehnică a lui Eugen Neagoe. Un oltean get-beget, dar și un antrenor cu nume în fotbalul românesc, care a făcut treabă bună pe unde a fost. Numai că socotelile de acasă nu prea s-au potrivit cu cele din târg, iar începutul de an al oltenilor este unul mediocru, ca să nu spunem chiar dezastruos.

Răspunsul lui Mihai Rotaru la întrebarea care nu i-a fost adresată: „Da, știu, nu am făcut nimic prin cupele europene!”

Universitatea Craiova a obținut doar 3 puncte din primele 3 meciuri disputate în 2023, dar ceea ce i-au dezamăgit pe conducători nu au fost atât rezultatele, cât maniera de joc a echipei și atitudinea fotbaliștilor. Mai ales în înfrângerea din ultima etapă cu Farul, când formația lui Eugen Neagoe a fost dominată categoric de puștii lui Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Cum era normal, au început să cadă și primele capete. Așa cum FANATIK v-a anunțat în exclusivitate, portarul lituanian Giedrius Arlauskis și-a reziliat deja contractul care era scadent în vară, în cazul său contând enorm cele două gesturi nelalocul lor comise la meciurile din deplasare. La Botoșani, a iscat un scandal cu oficialii echipei gazdă, în timp ce în partida cu Farul a comis cel mai stupid penalty văzut vreodată.

Cu toate acestea, patronul Mihai Rotaru nu dezarmează și crede în continuare că Universitatea Craiova își poate îndeplini măcar obiectivul de a se clasa pe podium, dacă nu mai are șanse reale de a se bate la campionat. În direct la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Mihai Rotaru chiar a avut puterea să glumească și a răspuns în avans la o întrebare care nu apucase să-i fie pusă… VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

„Din punctul meu de vedere, meciul cu CFR Cluj este extrem de important pentru podium, pentru cupele europene. Noi avem în continuare ca obiectiv, indiferent de rezultatul acestui meci, să fim pe podiumul SuperLigii, să ne calificăm în cupele europene. Așa cum am fost în ultimii șapte ani, dacă nu mă înșel… Cu șapte participări consecutive în cupele europene. În preliminarii, e adevărat… Și ca să nu înceapă cineva prin emisisune «Păi nu ați făcut nimic pe acolo», o recunosc eu înainte”, a spus zâmbind Mihai Rotaru în emisiune.

„Deci deja, ca să ne închideți, răspundeți și la două-trei întrebări în avans”, i-a replicat moderatorul Horia Ivanovici pe același ton. Iar Rotaru a completat, accentuând ideea că, în acest moment, obiectivul realist și perfect realizabil este un loc pe podium.

ADVERTISEMENT

„Indiferent de reorganizarea noastră, indiferent de schimbarea filosofiei și a abordării, considerăm că avem un lot destul de numeros, chiar în urma unor rezilieri, care să ne permită să atacăm podiumul SuperLigii. Da, putem să spunem clar că obiectivul este «locurile 3»”, a completat patronul Universității Craiova.

Mihai Rotaru se gândește și la titlu: „Cel mai important este să ai speranța!”

Pentru Universitatea Craiova urmează două partide de foc în SuperLiga, în urma cărora se va putea vedea clar dacă echipa are șanse reale la campionat sau nu. Mai întâi, oltenii joacă sâmbătă pe teren propriu cu CFR Cluj, ca mai apoi să evolueze în deplasare cu FCSB, meci programat pentru duminică, 19 februarie.

ADVERTISEMENT

„Matematic, ne putem gândi și la titlu, dar noi trebuie să vedem clar cum putem ieși din punct de vedere al exprimării și al rezultatelor din aceste două meciuri, pe care le avem în decurs de numai 8 zile, sâmbătă – duminică. Și atunci putem să discutăm. Pentru că dacă batem în ambele meciuri, orice este posibil.

Prefer în acest moment să arătăm altfel. Pentru că cel mai important este să ai speranța. Dacă noi băteam Farul etapa trecută, jucam cu 30.000 de oameni în spate la meciul cu CFR, iar lucrurile stăteau altfel. Veneam și pe un moral bun…

Uite că din păcate nu a fost așa cum ne așteptam să fie, nu cum ne-am dori… Noi ne dorim să fie bine la fiecare partidă, dar acum am fost dezamăgiți de prestația echipei, de ceea ce s-a văzut. Și ați văzut-o cu toții, nu trebuie să ne ascundem”, a mai spus în încheiere Mihai Rotaru în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT