Sport

Ion Gheorghe a plecat de la Sepsi! Unde a ajuns să joace după conflictul cu Bernd Storck. Update

Ion Gheorghe a plecat de la Sepsi după un conflict pe care l-a avut cu antrenorul formației de la Sfântu Gheorghe, Bernd Storck. Unde s-a transferat mijlocașul.
17.02.2024 | 10:51
Ion Gheorghe a plecat de la Sepsi Unde a ajuns sa joace dupa conflictul cu Bernd Storck Update
Ion Gheorghe a plecat de la Sepsi după ce s-a certat cu Bernd Storck. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
17-02-2024
08:50

Ion Gheorghe, transfer la Stal Mielec, în Polonia

Sepsi a anunțat oficial plecarea lui Ion Gheorghe. Mijlocașul de 24 de ani va juca sub formă de împrumut până la finalul sezonului la Stal Mielec, locul 8 în campionatul din Polonia.

În urmă cu 6 zile, Ion Gheorghe s-a certat cu antrenorul Bernd Storck la finalul partidei cu FCSB, scor 0-1. Mijlocașul care s-a alăturat covăsnenilor în vara anului 2022 a fost nemulțumit de faptul că a fost introdus abia în minutul 87 al meciului.

„Jucătorul Sepsi OSK, Ion Gheorghe va evolua în Polonia. Mijlocașul, în vârstă de 24 de ani, va juca sub formă de împrumut la Stal Mielec, până la sfârșitul sezonului.

Ion, mult succes la noua echipă!”, a fost anunțul făcut de Sepsi pe canalele oficiale de comunicare. Attila Hadnagy, directorul sportiv al lui Sepsi, spunea că nu conflictul cu Bernd Storck a stat în spatele plecării lui Ion Gheorghe.

 

La finalul meciului dintre FCSB – Sepsi, scor 1-0, Bernd Storck l-a certat pe Ion Gheorghe. Antrenorul l-a criticat pe mijlocaș după o fază nereușită care putea să schimbe soarta jocului în ultimele minute ale duelului de pe Arena Națională.

Despărțire la Sepsi. Ion Gheorghe a plecat după un conflict cu Bernd Storck

După ce s-au certat cei doi, se pare că la Sepsi s-a produs și despărțirea dintre jucător și club. Despre transferul lui Ion Gheorghe a scris în premieră Playsport și se pare că după conflictul cu Bernd Storck, mijlocașul a fost împrumutat la Stal Mielec, locul 8 în Polonia.

ADVERTISEMENT

Transferul include și o opțiune de cumpărare pentru mijlocașul român, plus un contract valabil pe doi ani. În prima parte a înțelegerii Ion Gheorghe va fi cedat până în vară.

Mijlocașul ajuns la 24 de ani și a fost format la academia celor de la Dinamo. Apoi a evoluat și în câteva meciuri pentru echipa mare a “câinilor”. Cea mai mare parte a carierei de până acum a petrecut-o la Voluntari, 4 sezoane. Pentru ilfoveni a strâns peste 140 de meciuri și a avut peste 30 de contribuții de gol.

ADVERTISEMENT

Ion Gheorghe este jucătorul celor de la Sepsi încă din 2022. Fotbalistul a strâns peste 50 de jocuri pentru formația din Sfântu Gheorghe, a avut 10 contribuții de gol și a câștigat trei trofee, o Cupă și două Supercupe. Mijlocașul este cotat la 800.000 de euro, potrivit celor de la Transfermarkt.

Scandal pe teren între un jucător și Bernd Storck după FCSB – Sepsi 1-0

Covăsnenii au pierdut la limită întâlnirea de pe Arena Națională și pot considera că au trecut pe lângă o oportunitate mare de a încurca liderul.

ADVERTISEMENT

La finalul partidei FCSB – Sepsi 1-0, în etapa a 25-a din SuperLiga, antrenorul Bernd Storck a explodat din cauza faptului că echipa sa a plecat cu mâna goală din acel joc. Tehnicianul a fost plin de nervi și s-a certat pe teren cu unul dintre jucătorii săi.

Imediat după ultimul fluier al arbitrului Adrian Cojocaru, antrenorul german s-a îndreptat către mijlocașul Ion Gheorghe, care fusese introdus pe teren abia în minutul 87, și a început să-l apostrofeze pe acesta.

ADVERTISEMENT

Storck a fost extrem de nemulțumit de faptul că jucătorul nu a trimis o centrare cum trebuie pe finalul întâlnirii. Astfel, Sepsi a ratat o oportunitate de a avea o ultimă ocazie cu FCSB. Ion Gheorghe nu a rămas impasibil și a încercat să-i explice antrenorului ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT
Tags: