Sport

Ionuţ Radu, gafă la debutul în Premier League?! Cum au comentat cei de la Sky Sports: “Nu se mişcă”

Ionuţ Radu a debutat în Premier League la meciul dintre Bournemouth şi Burnley. Portarul român a rezistat doar 11 minute fără gol primit.
28.10.2023 | 18:35
Ionut Radu gafa la debutul in Premier League Cum au comentat cei de la Sky Sports Nu se misca
Ionuț Radu a fost titular în Manchester City - Bournemouth 6-1.
ADVERTISEMENT

Ionuţ Radu a debutat în Premier League în meciul din etapa a 10-a dintre Bournemouth şi Burnley. Titularul Neto s-a accidentat şi va fi indisponibil în următoarele două-trei săptămâni.

Ionuţ Radu, gafă la debutul în Premier League: “Portarul nu se mişcă”

Nu a fost debutul de vis pentru portarul român. Burnley a deschis scorul în minutul 11 prin şutul excelent al lui Charlie Taylor, care l-a surprins pe portarul român, ţintuit pe linia porţii la reuşita oaspeţilor.

ADVERTISEMENT

Cei de la Sky Sports remarcă şutul excelent al lui Charlie Taylor, care a marcat primul său gol pentru Burnley, dar consideră că şi portarul are o parte de vină, din moment ce şutul nu a fost deviat:

“Balonul este trimis în careu şi apoi scos la Charlie Taylor. Şutează şi cred că este deviat pentru că portarul nu s-a mişcat. Cred că ar fi putut să intervină. Nu, văd că nu este deviat. Este un şut excelent. 

ADVERTISEMENT

Trece printre jucători şi este un gol extraordinar pentru Taylor. Dar, portarul nu se mişcă. 1-0 pentru Burnley”, au comentat cei de la Sky Sports.

Radu a intrat în locul lui Neto! Meciuri de foc pentru internaţionalul român

Ionuţ Radu a fost împrumutat la începutul sezonului de Inter Milano la Bournemouth, clubul englez având posibilitatea unui transfer definitiv. A început sezonul ca rezervă a lui Neto, care s-a accidentat înaintea acestei etape:

ADVERTISEMENT

„Îl vom pierde pe Neto câteva săptămâni. Are o problemă la gleznă, s-a lovit acum două-trei zile și sperăm să se refacă în pauza pentru meciurile naționalelor.

Dacă va decurge bine recuperarea, vreau să-l avem disponibil la sfârșitul lui noiembrie”, a spus Andoni Iraola, managerul lui Bournemouth, la o conferinţă de presă.

ADVERTISEMENT

Până la pauza meciurilor internaţionale, Ionuţ Radu va fi “testat” de adversari tari. Pentru Bournemouth urmează meciuri cu Liverpool, Manchester City şi Newcastle.

ADVERTISEMENT