Fotbal international

Ionuț Radu, viitor incert la Inter Milano. Ce decizie au luat italienii pentru sezonul următor

06.04.2021 | 10:45
Ionut Radu viitor incert la Inter Milano Ce decizie au luat italienii pentru sezonul urmator
ADVERTISEMENT

Portarul Ionuț Radu are un viitor incert la Inter Milano după ce nu a reușit să-l scoată dintre buturi pe veteranul Samir Handanovic și nu are niciun minut jucat în acest sezon pentru lideurl din Serie A.

Internaționalul român a jucat ultima dată într-un meci oficial la 21 decembrie 2019, pe vremea când apăra la Genoa și era învins de patru ori de actuala sa formație.

ADVERTISEMENT

Deși nu a apărat niciun minut în actualul sezon pentru Inter, nici măcar în partidele din Cupa Italiei, el a fost chemat de Mirel Rădoi la prima reprezentativă, dar a rămas rezerva lui Florin Niță.

Inter Milano i-a decis viitorul lui Ionuț Radu

Cotidianul Gazzetta dello Sport a anunțat că antrenorul Antonio Conte va miza și în sezonul viitor tot pe veteranul Samir Handanovic, astfel că oficialii clubului Inter Milano se gândesc să-l împrumute pe Ionuț Radu la o formație unde va putea să joace titular.

ADVERTISEMENT

Deși toată suflarea fotbalistică din România spera ca fostul căpitan al naționalei de tineret să reușească să se impună la Inter, se pare că Antonio Conte merge pe experiența slovenului de 36 de ani, mai ales că acesta a avut prestații fantastice în actuala stagiune în care milanezii sunt mai aproape ca oricând de titlu în Serie A.

În ciuda faptului că beneficiază în Italia de o presă foarte bună, Ionuț Radu se vede nevoit să plece într-o nouă aventură pentru a-și relansa cariera și astfel să devină mai puternic pentru ca atunci când va reveni la Milano să fie o soluție viabilă pentru poarta Interului.

ADVERTISEMENT

Ionuț Radu e pasionat de muzică

În vârstă de 23 de ani, Ionuț Andrei Radu și-a făcut junioratul la FCSB și Dinamo, însă a ajuns la Inter Milano încă din vara lui 2013. El a fost împrumutat la mai multe cluburi din Italia înainte de a devenit rezerva lui Handanovic.

Radu este pasionat de muzică și s-a declarat în trecut un fan al trap-ului american, dar și românesc. Portarul lui Inter a demonstrat că știe și să cânte și a interpretat la pian o nocturnă a lui Frederic Chopin.

ADVERTISEMENT

Pe lângă Ionuț Radu, presa italiană mai scrie că Inter va renunța la serviciile lui Ashley Young și că Matias Vecino va fi pus pe lista de transferuri. În plus, viitorul a patru jucători, Roberto Gagliardini, Stefano Sensi, Arturo Vidal și Ivan Perisic este incert.

ADVERTISEMENT