Sport

Ionuț Vînă, afectat de înfrângerea cu FC Botoșani la debutul pentru U Craiova: “Mă simt rău”

Ionuț Vînă a debutat cu stângul la Universitatea Craiova, iar oltenii rămân cu doar trei puncte după primele trei etape din Casa Pariurilor Liga 1.
01.08.2021 | 22:15
Ionut Vina afectat de infrangerea cu FC Botosani la debutul pentru U Craiova Ma simt rau
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a avut parte de o revenire de rău augur în Liga 1, după înfrângerea de pe teren propriu în fața celor de la FC Botoșani.

Universitatea Craiova a condus cu 1-0 la pauză însă oltenii au primit două goluri în doar cinci minute în startul reprizei a doua și nu a mai putut revine în joc.

ADVERTISEMENT

Ionuț Vînă, dezamăgit și el de debutul pe „Ion Oblemenco”: „Nu a ieșit cum ne doream!”

Ionuț Vînă a fost unul dintre cei mai afectați jucători ai Craiovei. Noul decar al alb-albaștrilor după plecarea lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray se aștepta la cu totul altceva de la această partidă.

„Eu mă simt rău acum din multe puncte de vedere. Meciul nu a ieșit cum ne doream. Am avut o primă repriză cât de cât bună și nu le-am dat șanse. Nu am mai fost concentrați, le-am lăsat spații, a venit golul și asta ne-a dereglat un pic. O fază fixă și au marcat din nou”, a explicat simplist cauzele înfrângerii noul mijlocaș al Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

O altă problemă depistată de Vînă, este ușurința cu care el și colegii săi ratează din ocazii clare, dar și ușurința cu care echipa sa primește goluri: „Ratăm mult. Se poate întâmpla oricui, dar trebuie să înscriem mai mult și să ajungem mai repede la poartă. Trebuie să muncim mult și să nu mai greșim”.

Ionuț Vînă e conștient că mai are de tras la antrenamente

În mod surprinzător, proaspăt transferat de la FCSB, Ionuț Vînă a fost titular împotriva echipei lui Marius Croitoru. Chiar și așa, jucătorul e foarte conștient că nu este încă 100% pregătit pentru a juca 90 de minute, de aceea a și fost schimbat.

ADVERTISEMENT

„Mi-a zis că o să mă bage titular. Nu am ritm de joc, dar o să muncesc mai mult la antrenament. Ușor-usor voi intra in ritm. A fost foarte cald. Trebuie să privim înainte”.

Singura veste bună după eliminarea rușinoasă în fața albanezilor de la Laci e în opinia lui Vînă faptul că echipa sa va avea la dispoziție o săptămână pentru a se recupera și a rezolva problemele din apărare și de la finalizare: „Avem o săptamână în care putem să ne pregătim mai bine, acum că am ieșit din Europa. Trebuie să ne reglăm și să arătăm altfel în meciul cu Voluntari”, a spus noul decar al Universității Craiova pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Brazilianul Craiovei, Gustavo, a fost și el foarte dezamăgit, chiar dacă a înscris: „Era foarte important să câștigăm!”

Mijlocașul ofensiv de 29 de ani a revenit în această vară la Universitatea Craiova după ce a fost împrumutat sezonul trecut la Ajman Club, un club din zona Golfului.

Brazilianul a reușit să înscrie din nou pentru Craiova, însă nu a putut să se bucure așa cum și-ar fi dorit din cauza rezultatului final dezamăgitor: „Ne-am creat foarte multe ocazii în prima repriză. Sunt fericit că m-am întors cu gol, dar păcat că nu am câștigat. Era foarte important”.

Chiar și în aceste condiții, Gustavo e încrezător în filosofia și strategia lui Laurențiu Reghecampf, însă în același timp acuză eliminarea din UEFA Conference League: „Eu mereu spun să gândim pozitiv către meciul următor. Vedem filosofia de antrenament și sper că putem să câștigăm. A fost urâtă eliminarea din Europa, dar ne-am dorit foarte mult să câștigăm azi. Am luat două goluri foarte urâte”, a spus și Gustavo dezamăgit.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Voluntari: 2,25 este cota pentru “ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT