Sport

Reghe, revenire cu stângul în Liga 1. U Craiova, învinsă acasă de Botoșani

Universitatea Craiova a fost învinsă, pe teren propriu, scor 1-2, de FC Botoșani, în etapa a 3-a, la primul meci al lui Laurențiu Reghecampf la revenirea în Liga 1.
01.08.2021 | 21:12
Reghe revenire cu stangul in Liga 1 U Craiova invinsa acasa de Botosani
ADVERTISEMENT
01-08-2021
16:16

U Craiova - FC Botoșani 1-2 (Gustavo 40 / Ongenda 49, Papa 53)

Vezi video cele mai importante faze AICI

Final de meci – U Craiova suferă o nouă înfrângere în campionat, după eșecul dur cu FCSB, dar și după umilitoare eliminare din Conference League.

l1

Min. 90+2 – Koljic a reluat balonul cu capul, dar Pap a atins balonul și l-a deviat în bara transversală.

Min. 65 – Gustavo a scăpat în poziţie ideală, însă nu l-a putut învinge pe Pap.

Min. 53 – GOOOL FC Botoşani! Papa întoarce scorul cu o “foarfecă”.

Min. 49 – GOOOL FC Botoşani! Ongenda egalează cu un şut pe jos, după o pasă primită de la Edjouma.

Min. 40 – GOOOL U CRAIOVA: Mateiu l-a găsit cu o pasă lungă pe Gustavo, brazilianul a preluat, a driblat scurt un adversar și l-a învins pe Pap cu un șut plasat la colțul lung.

Min. 27 – Țigănașu a centrat din partea stângă, iar Roman a reluat periculos cu capul, dar mingea a trecut puțin pe lângă poartă.

Min. 9 – Jucătorii celor două formații au fost implicați într-un conflict pe teren după o intrare dură a lui Bălașa asupra lui Ongenda. Francezul a reacționat și imjediat s-a creat un meleu. În cele din urmă partida s-a reluat după ce Bălașa și Ongenda au primit cartonașe galbene.

Min. 7 – Koljic a reluat balonul cu capul pestea poarta lui Pap dintr-o poziție foarte bună, după o centrare a lui Nistor.

Min. 1 – A început meciul!

01-08-2021
14:40

Echipele de start pentru U Craiova - FC Botoşani

U Craiova: Lazar – Vlădoiu, Bălaşa, M. Constantin, Bancu – Nistor, Mateiu, Vînă – Gustavo, Koljic, Baiaram. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf. Rezerve: Pigliacelli, Mitran, Vătăjelu, Căpăţînă, Screciu, Cîmpanu, Markovic, Fedele, Ofosu.

FC Botoşani: Pap – Braun, Racoviţan, Şeroni, Ţigănaşu – Chindriş, Edjouma – Papa, Ongenda, Florescu – M. Roman. Antrenor: Marius Croitoru. Rezerve: Contra, Patache, Dragu, Kage, Sila, Petkovski, D. Croitoru, Remacle, Fili.

Meciul U Craiova – FC Botoşani se joacă duminică, 1 august, cu începere de la ora 19:15, în cadrul etapei a 3-a din Liga 1. Oltenii vin după o serie neagră, dubla manşă cu albanezii de la Laci din turul 2 preliminar al Conference League, în urma căreia au fost eliminaţi şi după 1-4 la Bucureşti, cu FCSB.

Unde se joacă meciul U Craiova – FC Botoşani

Confruntarea U Craiova – FC Botoşani se dispută duminică, 1 august, de la ora 19:15, pe stadionul “Ion Oblemenco” din Bănie, în etapa a 3-a din Liga 1. Noul antrenor al oltenilor, Laurenţiu Reghecampf, ţinteşte prima sa victorie pe banca alb-albaştrilor şi a doua pentru aceştia în actualul sezon, după 1-0 acasă cu FC Argeş, în runda inaugurală.

ADVERTISEMENT

Fanii Craiovei sunt foarte supăraţi pe favoriţi după ce aceştia s-au făcut al doilea an la rând de ruşine în Europa şi le-au strigat, după 0-0 acasă cu Laci, să lase tricourile şi să plece, pentru că altfel le vor rupe picioarele, nemeritând să îmbrace acest tricou.

Cine transmite la TV partida U Craiova – FC Botoşani

Partida U Craiova – FC Botoşani se joacă duminică, 1 august, de la ora 19:15, pe stadionul Ion Oblemenco, în etapa a 3-a din Liga 1 şi va fi transmisă pe micile ecrane de posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Sport. O mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Acest joc se va disputa într-un adevărat cazan în aburi, întrucât la ora startului partidei progonoza prevăzută de meteorologi atinge cote incredibile, în jur de 38 de grade! Practic, între orele 16-21 va fi momentul de vârf pentru caniculă şi evident că vor fi câte două pauze de hidratare pe repriză. Meciul va fi arbitrat de Horaţiu Feşnic din Cluj-Napoca.

Ce jucători importanţi lipsesc din întâlnirea U Craiova – FC Botoşani

Laurenţiu Reghecampf nu poate miza pe câţiva jucători la acest meci. Absentul de lungă durată, încă nerefăcut, este fundaşul Paul Papp. Problema este că rupturile musculare suferite de francezul Conte şi de cel mai în formă atacant, Andrei Ivan, nu se pot repara mai devreme de o lună şi la aceştia se adaugă şi Ştefan Bairam, despre care staff-ul medical va decide duminică dimineaţă dacă e apt să revină sau mai are nevoie de pauză.

ADVERTISEMENT

La Botoşani singurele absenţe pentru Marius Crotoru rămân cei doi jucători care au fost la JO de la Tokyo, fundaşul central Andrei Chindriş şi mijlocaşul Eduard Florescu, ambii reîntorşi, dar neconvocaţi pentru a se readapta la fusul orar. De altfel, dintre toţi jucătorii care au mers la JO, doar Ronaldo Deaconu a jucat în această etapă, pentru Gaz Metan Mediaş în meciul de vineri cu FC Argeş, deşi sosise în România în acea dimineaţă la ora 5:00!

Atmosferă încinsă în Bănie

Craiova rămâne unul dintre locurile unde suporterii, care au mari aşteptări de la echipă, se inflamează cel mai uşor şi foarte probabil că încă un rezultat negativ în partida cu FC Botoşani ar creşte tensiunile la cote alarmante pentru liniştea jucătorilor. E mare nevoie de un succes, pentru a mai stinge puţin incendiul deja pornit.

ADVERTISEMENT

Problema este că oltenii sunt cu sabia deasupra capului, au şi un scandal intern, portarul italian Pigliacelli fiind nemulţumit de faptul că Reghe l-a scos din formula de start, preferându-l pe Lazar, iar adversarii lor pot beneficia la maxim de această situaţie, FC Botoşani reuşind perfect să acopere plecările jucătorilor importanţi cu achiziţii bune.

Cote la pariuri pentru jocul U Craiova – FC Botoşani

Bookmakerii cred totuşi că e momentul unui reviriment al Craiovei şi îi acordă o cotă excelentă pentru obţinerea celor trei puncte: 1,95. Moldovenii au primit pentru atingerea aceluiaşi obiectiv cota de 4,75 dar şi un gol înscris de ei are valoare bună, 1,60.

Judecând după tradiţia meciurilor directe la Craiova oltenii ar trebui să fie optimişti pentru că FC Botoşani a făcut doar două egaluri, dar s-a impus chiar sezonul trecut, pentru prima dată, în Bănie şi antrenorul Marius Croitoru a declarat că nu va veni să se apere.

ADVERTISEMENT