Life

Ireal! Dezvăluirea lui Dan Negru despre filmul Singur Acasă: “6000 de oameni au protestat în fața televiziunii”

12.12.2020 | 15:03
Ireal Dezvaluirea lui Dan Negru despre filmul Singur Acasa 6000 de oameni au protestat in fata televiziunii
ADVERTISEMENT

Dan Negru a făcut o dezvăluire în premieră despre filmul “Home Alone”, care se pare că în Polonia are succces și mare decât în România, fiind cel mai profitabil produs din istoria televiziunii poloneze, cu un buget extrem de mic și care a produs audiențe incredibile.

Filmul „Singur Acasă” (“Home Alone”) este unul dintre cele mai de succes filme în România, mai ales în perioada sărbătorilor, când PRO TV deja a făcut o tradiție din a difuza această producție de la Hollywood, care a fost lansată în urmă cu nu mai puțin de 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Între timp, protagonistul filmului, actorul american Macaulay Culkin a ajuns la 40 de ani și ne dă sfaturi despre cum să ne protejăm în pandemie, în timp ce în România, longevitatea acestui film este comparată cu cea a celebrelor Revelioane, organizate de realizatorul de televiziune Dan Negru.

Dan Negru face o dezvăluire inedită cu privire la filmul “Home Alone” („Singur Acasă”)

Dan Negru a dezvăluit în premieră un lucru extrem de interesant despre filmul „Singur Acasă”, care în Polonia este cel mai urmărit program din istoria televiziunii Polsat, iar asta o spune chiar patronul postului, Marek Lamprecht: „”Home Alone” e cel mai profitabil produs tv polonez, filmul costă puțin și scoate enorm”, ar fi spus polonezul conform spuselor lui Dan Negru.

ADVERTISEMENT

PRO TV a difuzat încă o dată (a câta oară?) filmul „Singur Acasă” și audiențele au explodat din nou, depășind cu mult televiziunea rivală, Antena 1. Pe internet, un meme a devenit viral și se pare că a ajuns și la Dan Negru, care a gustat din plin gluma internauților: „( bun memeul ăsta viral. Și adevărat ! ?)”, a scris omul de televiziune pe contul său de instagram.

Meme Dan Negru si „Singur Acasa". Sursa foto: captura profil instagram, Dan Negru
Meme Dan Negru si „Singur Acasa”. Sursa foto: captura profil instagram, Dan Negru

Episodul relatat de Dan Negru este pur și simplu incredibil. Televiziunea Polsat, care deține drepturile “Home Alone” în Polonia, a decis în anul 2010 să nu mai difuzeze pelicula, deși a făcut-o de nenumărate ori începând cu 1992. Fanii filmului nu au putut însă suporta această decizie și s-au adunat în fața sediului televiziunii: „Polonia ne bate! Acolo se difuzează la tv din 1992. In 2010 televiziunea care deține drepturile “Home Alone” a anunțat că nu-l mai difuzează de Crăciun și peste 6000 (sase mii) de polonezi au facut un miting de protest in fața televiziunii. Ăia sunt de nino-nino ? ?”, a șocat Dan Negru.

ADVERTISEMENT

„Singur Acasă” continuă să fie unul dintre cele mai urmărite programe de televiziune din România

Filmul preferat al tuturor generațiilor a fost difuzat la Pro TV, care a fost lider de audiență, Antena 1 și Kanal D neavând nicio șansă cu emisiunile „Te cunosc de undeva” și „Bravo, ai Stil!”, iar Macaulay Culkin este unul dintre cele mai cunoscute personaje din lume datorită filmului „Singur Acasă” cu care Pro TV a reușit pentru 15-a oară să dărâme audiența.

Potrivit pagina de media.ro, în jur de 2,2 milioane de români au urmărit prima parte a filmului de Crăciun. Home Alone a fost de aproape două ori peste Antena 1. Partea a doua a filmului va fi difuzată pe 12 decembrie, de la ora 20:00, în timp ce „Singur acasă 3” va fi pe TV pe 19 decembrie 2020 la ora 20:20. Al patrulea film din serie nu este considerat un film de succes, astfel că nu va rula la TV.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, se pare că cei de la Disney pregătesc un nou film Singur Acasă, sperând să revitalizeze franciza care a avut încasări de 285 de milioane de dolari numai în America.

Cele mai mari audiențe înregistrate în România de filmul „Singur Acasă”

  • În 2019, Singur Acasă a strâns o audiență de 2,2 milioane de telespectatori.
  • În 2018, pe 8 decembrie, „Singur Acasă” –  2,1 milioane de români au văzut filmul.
  • În 2017, pe 9 decembrie, “Home Alone” era văzut de 2,2 milioane de români.
  • În 2016, (pe 10 decembrie), „Singur Acasă” a adunat 2,5 milioane de persoane din întreaga țară. La fel și în urmă cu trei ani.
  • În 2014, filmul a fost urmărit de 2,7 milioane de persoane, iar în 2013 cifrele au fost asemănătoare.
ADVERTISEMENT