Sport

Istvan Kovacs, apariție surpriză la Gala Sportului Românesc. Alături de cine a fost la Ateneul Român. Foto

Istvan Kovacs a apărut la Gala Sportului Românesc de la Ateneul Român alături de iubita sa, modelul Denisa Fazakas. Arbitrul român a abordat mai multe subiecte.
14.02.2024 | 21:45
Istvan Kovacs, apariție surpriză la Gala Sportului Românesc alături de iubita sa. Foto: captură Digisport.
ADVERTISEMENT

Istvan Kovacs, în prezent, cel mai bine cotat arbitru din fotbalul românesc, a fost prezent la Gala Sportului Românesc care a avut loc miercuri, 14 februarie, la Ateneul Român. „Centralul” din Carei a fost însoțit de iubita sa, modelul Denisa Fazakas.

Istvan Kovacs, apariție surpriză la Gala Sportului Românesc. Alături de cine a fost la Ateneul Român

Istvan Kovacs s-a afișat în premieră la un eveniment public alături de iubita sa, Denisa Fazakas. Modelul a atras toate privirile la Gala Sportului Românesc de la Ateneul Român. Cei doi au purtat ținute elegante la evenimentul dedicat sportului.

ADVERTISEMENT

”Este o mare onoare. Mă bucur foarte mult că am primit această invitație. Sunt mândru și fericit. Este cel mai mare eveniment sportiv din țară, cea mai mare gală.

Sunt fericit că pot să mă aflu aici. Este un lucru îmbucurător acest eveniment. Sper să o țină tot așa. Este plăcut aici, o sărbătoare. Am venit cu toții să ne relaxăm”, a declarat Istvan Kovacs, la Gala Sportului Românesc.

ADVERTISEMENT

Istvan Kovacs, întrebat direct despre greșelile de la Sepsi – U Craiova 1-3: „Toată lumea trebuie să înțeleagă”

Istvan Kovacs a fost criticat de lumea fotbalului din România după prestația de la meciul Sepsi – Universitatea Craiova, scor 1-3, în etapa a 24-a din SuperLiga. Deși nu a apărut vreun anunț oficial în acest sens, „centralul” prezent la Cupa Mondială 2022 nu a fost delegat în etapa a 25-a, cel mai probabil, pentru a fi pedepsit în urma evoluției de la Sf. Gheorghe.

„Îmi pare rău, nu pot să vă dau detalii despre niciun meci pe care l-am arbitrat sau pe care îl voi arbitra. Trebuie să înțeleagă toată lumea că greșeli au fost, sunt și vor fi în continuare”, a spus Istvan Kovacs.

ADVERTISEMENT

„Centralul” în vârstă de 39 de ani ar putea fi prezent la UEFA Euro 2024. Istvan Kovacs a anunțat că decizia va fi luată în luna aprilie. „După părerea mea, România va ieși din grupe la Euro 2024. Decizia în cazul meu, dacă voi fi prezent acolo, va fi luată în luna aprilie. Sper să îmi țineți pumnii”, a mai spus Istvan Kovacs.

Istvan Kovacs, după introducerea cartonașului albastru în fotbal: „Vom vedea”

IFAB, organul care administrează regulile sportului, a anunțat o perioadă de testare pentru introducerea cartonașului albastru în fotbal. Jucătorul care va încasa un astfel de cartonaș va fi eliminat timp de 10 minute.

ADVERTISEMENT

În cazul în care un fotbalist primește 2 astfel de cartonașe în același meci, va fi eliminat definitiv. „Încă nu avem detalii, doar fragmentele apărute în presă. Vrem să vedem ce o să propună cei de la IFAB”, au fost declarațiile lui Istvan Kovacs.

ADVERTISEMENT