Sport

Istvan Kovacs și Radu Petrescu, delegați la două meciuri importante din cupele europene

Istvan Kovacs și Radu Petrescu vor arbitra în Europa League și UEFA Europa Conference League. La ce meciuri au fost delegați.
12.03.2024 | 14:55
Istvan Kovacs si Radu Petrescu delegati la doua meciuri importante din cupele europene
Istvan Kovacs revine la un meci tare din Europa League. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Istvan Kovacs și Radu Petrescu și brigăzile lor vor reprezenta România la două meciuri din fazele eliminatorii ale Europa League și Conference League.

Istvan Kovacs, delegat la un meci tare din Europa League

Istvan Kovacs a fost trimis la centru în partida din returul optimilor de finală ale Europa League dintre Villarreal și Olympique Marseille.

ADVERTISEMENT

Arbitrul în vârstă de 39 de ani va fi ajutat la tușe de Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, în timp ce al patrulea arbitru este Andrei Chivulete. În camera VAR se vor afla Cătălin Popa și Horațiu Feșnic.

Meciul care se dispută în Spania are loc marți, 14 martie, de la ora 19:45. Francezii au rezolvat însă deja calificarea, după ce au câștigat pe Velodrome cu scorul de 4-0.

ADVERTISEMENT

Radu Petrescu va fi la centru la Club Brugge – Molde

Radu Petrescu va arbitra partida dintre Club Brugge și Molde din optimile UEFA Europa Conference League. Din brigada sa mai fac parte asistenții Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu și al patrulea oficial Marcel Bîrsan. În camera VAR se vor afla Ovidiu Hațegan și Sebastian Colțescu, anunță frf.ro.

Meciul din returul optimilor Conference League se dispută în Belgia, joi, 14 martie, cu începere de la ora 22:00. În tur, norvegienii s-au impus cu scorul de 2-1.

ADVERTISEMENT

Acestea vor fi singurele brigăzi românești care vor arbitra partide din fazele eliminatorii din cupele europene. Rămâne de văzut dacă arbitrii vor duce la bun sfârșit meciurile.

Răzvan Lucescu, șanse mici de calificare în sferturile de finală

Un alt român care va fi în lumina reflectoarelor în UEFA Europa Conference League este Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK Salonic. Liderul din campionatul Greciei a pierdut manșa tur cu 0-2 împotriva celor de la Dinamo Zagreb.

ADVERTISEMENT

Grecii vor lupta pe teren propriu pentru a întoarce rezultatul, iar Lucescu crede până la capăt în șansa calificării: „Pentru unii poate că șansele noastre au scăzut la 20%, dar echipa mea va lupta acasă pentru a forța răsturnarea scorului. Prima repriză abia s-a încheiat, nu și meciul! Mai avem un joc la Salonic, iar PAOK a demonstrat și în alte momente din sezon că poate reveni de la 0-2”, a spus antrenorul imediat după partida tur.

ADVERTISEMENT