Sport

Iubitele starurilor de la Real Madrid și Liverpool se califică și ele în finala Champions League. Cine are șansa cea mai mare la trofeu. Foto

Dacă starurile de zeci de milioane de euro de la Liverpool și Real Madrid se vor duela pe gazonul „Stade de France”, în tribune vom avea parte de un meci și mai încins, între iubitele acestora.
28.05.2022 | 07:53
Real Madrid a câștigat de 13 ori Liga Campionilor, în timp ce Liverpool de 7 ori. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK propune o altfel de finală Champions League între Real Madrid și Liverpool, una care cu siguranță este mult mai strânsă decât va fi pe teren, între băieții lui Carlo Ancelotti și Jurgen Klopp.

Iubitele starurilor lui Real Madrid și Liverpool încing la maximum finala Champions League

Finala UEFA Champions League dintre Real Madrid și Liverpool este evenimentul mult așteptat de către toți microbiștii și nu numai.

ADVERTISEMENT

De la modele la star pop, doctoriță sau jurnalist, bombele sexy ale jucătorilor de la Real și Liverpool vor fi prezente pe stadion la marea finală de la Paris, pentru a-și încuraja favoriții.

Real Madrid începe în forță finala Champions League cu Sandra Garal, iubita lui Marco Asensio

Sandra Garal are 28 de ani, este bineînțeles model și una dintre cele mai frumoase iubite de fotbaliști. L-a întâlnit pe Marco Asensio, mijlocașul dreapta al lui Real Madrid, într-un club de noapte unde era chelneriță.

ADVERTISEMENT
Marco Asensio și Sandra Garal
Marco Asensio și Sandra Garal

Fostă studentă la arhitectură, Sandra este acum model și are aproape 300.000 de urmăritori pe pagina de Instagram, unde își întărâtă fanii cu pozele provocatoare și vacanțele exotice.

Mishel Gerzig este una dintre cele mai frumoase femei din Israel și l-a cucerit pe portarul madrilenilor, Thibaut Courtois, amândoi fiind extrem de înalți. Mishel este îndrăgostită lulea de belgian și îi face adesea declarații de dragoste în mediul online.

ADVERTISEMENT
Thibaut Courtois și Mishel Gerzig
Thibaut Courtois și Mishel Gerzig

Mina Bonino, iubita lui Federico Valverde, va comenta la TV finala Champions League dintre Real și Liverpool

Argentinianca Mina Bonino este partenera închizătorului Federico Valverde din 2019, iar bomba sexy este prezentatoare TV și jurnalistă. Cei doi au un fiu de doi ani pe nume Benicio și postează adesea pe platformele de comunicare fotografii din sânul familiei.

Federico Valverde și Mina Bonino
Federico Valverde și Mina Bonino

Karoline Lima este senzația Braziliei care condimentează finala Champions League cu spirit latino și e fosta iubită a lui Neymar Jr. Este influencer și nu în ultimul rând iubita fundașului Eder Militao și a sărbătorit câștigarea La Liga pe teren alături de Karim Benzema și David Alaba.

ADVERTISEMENT
Eder Militao și Caroline Lima
Eder Militao și Caroline Lima

Liverpool se prezintă în finala Champions League cu o doctoriță și o cântăreață

Natalia Becker are 31 de ani și este o prezență atipică printre iubitele de fotbaliști, fiind doctoriță. Partenera goalkeeper-ului Allison încă din 2015, i-a dăruit două fete și un băiat: „Presupun că asta a făcut o diferență față de alți fotbaliști. Și dacă nu te simți în regulă, parcă e mai bine să trăiești cu o doctoriță decât cu un model”, a fost sincer brazilianul.

Allison Becker și Natalie Becker
Allison Becker și Natalie Becker

Perrie Edwards, iubita lui Alex Oxlade-Chamberlain, îi poate binedispune pe jucătorii lui Liverpool înainte de finala Champions League cu o melodie. Britanica este o solista pop a trupei Little Mix, care a vândut peste 65 de milioane de discuri în întreaga lume. Călătorește în jurul lumii pentru concerte și are un băiat pe nume Axel alături de mijlocașul central al „cormoranilor”.

Alex Oxlade-Chamberlain și Perrie Edwards
Alex Oxlade-Chamberlain și Perrie Edwards

Rute Cardoso (26 de ani) este jumătatea lui Diogo Jota și vine din Portugalia. Cei doi au o poveste romantică și sunt împreună încă de la vârsta de 13 ani când s-au întâlnit în curtea liceului din Porto. Rute se simte excelent în Anglia, iar show-ul ei preferat este Peaky Blinders.

Diego Jota și Rute Cardoso
Diego Jota și Rute Cardoso

Saffie Khan este tânăra speranță a celor de la Liverpool și prietena lui Curtis Jones. Cuplul preferă să își țină relația departe de lumina reflectoarelor. Celebrul fotomodel și Curtis Jones sunt împreună de trei ani de zile.

Curtis Jones și Saffie Khan
Curtis Jones și Saffie Khan

Mare finala a UEFA Champions League dintre Real Madrid și FC Liverpool se dispută pe 28 mai, de la ora 22:00, pe Stade France din Paris.

ADVERTISEMENT