Sport

Ivailo Petev surprinde după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2: „Am fost nervos din cauza greșelilor”

Ivailo Petev rămâne cu picioarele pe pământ după CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2. Antrenorul bulgar a tras un semn de alarmă pentru fotbaliștii săi
16.03.2024 | 23:48
Ivailo Petev surprinde dupa CFR Cluj  Universitatea Craiova 12 Am fost nervos din cauza greselilor
Ivailo Petev surprinde după CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2: „Am fost nervos din cauza greșelilor”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ivailo Petev nu s-a bucurat pe deplin după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2. Antrenorul oltenilor e fericit pentru cele trei puncte, dar, mai multe erori l-au nemulțumit.

Ivalio Petev trage un semnal de alarmă după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2: „A trebuit să schimb la pauză”

Universitatea Craiova a urcat pe locul 2 după ce a învins-o în Gruia pe CFR Cluj, scor 2-1. Oltenii au 28 de puncte, la fel ca Rapid. Mihai Rotaru jubilează și pune presiune pe FCSB, care, chiar dacă n-a jucat în această etapă, e la doar patru puncte acum de Craiova.

ADVERTISEMENT

Ivailo Petev nu se grăbește să tragă concluzii și a identificat mai multe probleme în jocul echipei sale. „Vreau să-i felicit pe jucători și pe fani. În prima repriză, am făcut multe greșeli individuale, CFR cred că a avut 8 cornere.

Ok, au fost mai combinativi decât noi, dar am avut și noi situații bune, per total a fost echilibrat. Suntem mulțumiți cu cele 3 puncte pentru că nu e ușor să câștigi aici. 

ADVERTISEMENT

Am fost nervos din cauza greșelilor, a trebuit să schimb la pauză. Am meritat în multe meciuri să câștigăm, dar am plecat fără niciun punct. Am avut mai mult noroc azi. Rezultatul e corect mereu.

Vine pauza internațională, apoi ne vom pregăti pentru următorul meci. Am schimbat multe lucruri, cel mai importanat e să jucăm ca o echipă, toți în atac, toți în apărare”, a declarat Ivailo Petev, după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2.

ADVERTISEMENT

Alex Mitriță: „Nu ne gândim la titlu”

Alex Mitriță, cel mai bun jucător al Universității Craiova, își îndeamnă la calm colegii după succesul din Gruia. Următorul meci al oltenilor e după pauza competițională prilejuită de meciurile echipelor naționale, acasă, cu Rapid

„Nu ne gândim la titlu. Vrem să luăm fiecare meci în parte. Vă dați seama că ne gândim (n.r. – la meciul cu Rapid), dar avem câteva zilele să pregătim acest meci.

ADVERTISEMENT

Cred că va fi un duel de care pe care și, dacă vom câștiga ne vom ridica mult mai sus”, a declarat Mitriță, după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,52 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - Rapid