Fotbal international

Ivana Knoll, talismanul Croației la CM 2022, a primit cereri în căsătorie și propuneri indecente de la fotbaliști

Ivana Knoll (26 de ani), cea mai cunoscută fană de la Campionatul Mondial din Qatar, a fost asaltată cu cereri în căsătorie și mesaje de la fotbaliștii prezenți la turneul final.
14.12.2022 | 16:15
Ivana Knoll talismanul Croatiei la CM 2022 a primit cereri in casatorie si propuneri indecente de la fotbalisti
Ivana Knoll a atras toate privirile la Croația - Maroc, finala mică a Campionatului Mondial din Qatar. Sursă foto: knolldoll
ADVERTISEMENT

Ivana Knoll e cea mai sexy fană de la Campionatul Mondial din Qatar, iar popularitatea ei pur și simplu a explodat, chiar dacă reprezentativa Croației a fost eliminată.

Ivana Knoll a făcut furori și printre fotbaliștii de la Campionatul Mondial din Qatar

Dacă înainte de turneul final din Qatar avea aproximativ 500.000 de fani, Ivana Knoll, fostă Miss Croația, a ajuns la peste 2,8 milioane de urmăritori pe pagina oficială de Instagram și cel mai probabil va depăși trei milioane până la finalul Cupei Mondiale.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Ivana a dezvăluit că a fost șocată de faptul că fanii au perceput-o ca pe „o femeie ușoară”. Ea a primit nenumărate mesaje și invitații de la fotbaliști prezenți la turneul final.

Vestimentația extrem de îndrăzneață a croatei, sau mai degrabă lipsa ei, a stârnit ample controverse în Qatar, unde femeile trebuie să fie acoperite în public. Ba, mai mult, au apărut zvonuri conform cărora Ivana Knoll ar urma să fie interzisă la meciul dintre Argentina și Croația, însă în cele din urmă și-a făcut apariția.

ADVERTISEMENT

„Eu doar mă distrez cu toată lumea și fanii mă iubesc. Dar când merg la meciuri, prietenii mei nu stau cu mine și se mută pe alte scaune din cauza camerelor video”, a explicat superba brunetă.

Ivana Knoll, asaltată de fani în Qatar
Ivana Knoll, asaltată de fani în Qatar

„Presupun că oamenii mă plac pentru că arăt bine. Nu sunt interesată să mă întâlnesc cu nimeni aici. Intenția mea e să fac oamenii să zâmbească, asta e tot”, a mai declarat Ivana Knoll.

ADVERTISEMENT

Fotomodelul a ajuns la stadionul Lusail cu nu mai puțin de patru ore înainte de meciul cu Argentina, fiind nevoită să facă acest lucru pentru a nu fi asaltată de fani. După meci, a avut nevoie de ajutorul forțelor de ordine pentru a proteja și a fost dusă într-o zonă securizată.

Ivana Knoll la meciul Argentina - Croația
Ivana Knoll la meciul Argentina – Croația

Ivana Knoll a blocat comentariile la toate postările pe pagina ei pe Instagram

Din cauza zecilor de mii de mesaje și a comentariilor cu aluzii sexuale pe care le primea, Ivana Knoll a blocat secțiunea de comentarii la toate postările de pe pagina ei oficială de Instagram.

ADVERTISEMENT

Imaginile cu Ivana Knoll au făcut înconjurul lumii, iar croata a apărut pe prima pagină a celor mai importante publicații, fiind și invitată în direct la emisiunea celebrului jurnalist Piers Morgan. Video-ul cu emisiunea a ajuns la 153 de milioane de vizualizări.

ADVERTISEMENT
Tags: