Life

Jador anunță vestea așteptată de toți fanii: ”Suntem pe locul 1!”

22.11.2020 | 21:33
Jador anunta vestea asteptata de toti fanii Suntem pe locul 1
ADVERTISEMENT

Jador le-a dat fanilor din online o veste excelentă. Piesa lui în colaborare cu Pepe și Jo Klass, intitulată “Lolita” se află pe primul loc în trending pe YouTube.

Jador este unul dintre cei mai în vogă artiști din industria muzicală românească. Piesele sale se află mereu în trending, reușind să cucerească topurile naționale cu fiecare melodie pe care o lansează.

ADVERTISEMENT

Recent, acesta a lansat piesa “Lolita”, în colaborare cu Pepe și Jo Klass, care pare a fi un real succes. În doar două zile de la lansare, melodia a făcut aproape un milion de vizualizări pe YouTube.

Jador, vestea care i-a încântat pe toți fanii

Se pare că Jador își surprinde fanii cu multe colaborări neașteptate și de succes și continuă să cucerească topurile naționale, dar și internaționale, piesa lui cu Carmen de la Sălciua ajungând chiar pe locul 3 în trending în Austria.

ADVERTISEMENT

Deși nimeni nu s-ar fi așteptat la o astfel de colaborare, melodia lui Jador, Pepe și Jo Klass este foarte apreciată de public, dovadă fiind vizualizările și comentariile de pe YouTube. Melodia a fost postată de Golden Boy Society, proiectul lui Alex Velea, semn că iubitul Antoniei s-a ocupat în mare parte de piesă.

Jador le-a dat o veste excelentă fanilor lui prin intermediul unei postări pe Facebook, în care a anunțat că piesa “Lolita” este pe locul 1 în trending. Reacțiile nu au întârziat să apară, internauții felicitându-l pe manelist pentru munca depusă.

ADVERTISEMENT

,,Suntem pe 1″, a scris Jador în dreptul videoclipului de pe YouTube.

Suntem pe 1❤️

Posted by JADOR on Sunday, 22 November 2020

De altfel, se pare că și pentru Pepe este un an bun în ceea ce privește ascensiunea profesională. Dacă pe plan sentimental, acesta nu o duce prea bine, aflându-se în plin divorț cu Raluca Pastramă, cariera sa se bucură de mult succes.

Mai mult, conform declarațiilor lui Jador, fostul concurent Puterea Dragostei și-a dorit dintodeauna să cânte alături de Pepe, iar acum visul său a devenit realitate.

ADVERTISEMENT
Tags: