Sport

Joan Laporta amenință Real Madrid după victoria de pe Santiago Bernabeu: ”Ne putem bate la titlu”

Joan Laporta este încă în culmea fericirii după victoria Barcelonei în fața lui Real Madrid și anunță că formația catalană nu a depus armele în lupta la titlu.
26.03.2022 | 10:18
Joan Laporta ameninta Real Madrid dupa victoria de pe Santiago Bernabeu Ne putem bate la titlu
ADVERTISEMENT

Trupa lui Xavi a făcut spectacol pe Santiago Bernabeu și a câștigat El Casico cu un 4-0 neverosimil, ca în vremurile bune ale catalanilor.

Real Madrid, amenințată de Joan Laporta că Barcelona vrea titlul

Victoria în fața marii rivale și, mai ales, jocul prestat de Barcelona l-au făcut pe președintele Joan Laporta să viseze frumos și să creadă că formația sa poate produce marea surpriză și să câștige titlul în dauna celor de la Real Madrid, în ciuda unui start de sezon dezastruos.

ADVERTISEMENT

”Real Madrid trebuie să intre pe o pantă descendentă, pentru că există o uzură a celor 13-14 jucători folosiți constant. Noi am avut mai multă versatilitate. Am avut momente proaste, mai ales la începutul sezonului, dar acum suntem într-un moment bun.

Mai avem în față câteva etape, dar avem speranța că ne putem lupta la titlu. Sunt 12 puncte distanță față de Real Madrid, dar dacă vom câștiga restanța cu Rayo Vallecano ne vom apropia la 9 puncte.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ne gândim să câștigăm toate aceste 10 meciuri pe care le mai avem până la finalul sezonului. Este o provocare foarte mare, dar ne plac provocările și tot clubul are această mentalitate”, a declarat Laporta, într-un interviu pentru Mundo Deportivo.

Președintele catalanilor cere trofee

Președintele Barcelonei consideră că jocul și rezultatele echipei au reînceput să aducă zâmbetul pe fețele fanilor catalani și consideră că următorul pas pentru proiectul pe care și l-a propus este reprezentat de câștigarea de trofee.

ADVERTISEMENT

”Întotdeauna ajută să vezi că un proiect se consolidează, că dă deja semne că ar putea fi un proiect de referință în lumea fotbalului datorită felului în care jucăm și a titlurilor pe care le putem câștiga.

Victoria cu Real Madrid este un rezultat bun, ne favorizează din toate punctele de vedere, este o confirmare că suntem pe cale să aducem bucuria înapoi la Barcelona, ​​principalul angajament pe care mi l-am luat când am revenit în fruntea clubului.

ADVERTISEMENT

Cred că reușim acest lucru, iar acum nu ne lipsesc decât trofeele. Mi-a plăcut foarte mult să câștigăm cu 4-0, ca tuturor suporterilor Barcelonei, iar acum vreau să fim conștienți că trebuie să luptăm pentru titlu. Am spus-o: voi aduce bucuria înapoi la Barcelona și vom câștiga trofee”, a mai spus Laporta.

ADVERTISEMENT