Sport

Joonas Tamm, fundașul transferat de FCSB, a fost refuzat întâi de Universitatea Craiova: „Vedem cine a avut dreptate!”

Joonas Tamm, fundașul transferat de FCSB, le-a fost propus și celor de la Universitatea Craiova, însă oltenii au refuzat să-l aducă pe internaționalul estonian.
11.07.2022 | 20:55
Joonas Tamm fundasul transferat de FCSB a fost refuzat intai de Universitatea Craiova Vedem cine a avut dreptate
Joonas Tamm, fundașul FCSB-ului, a fost refuzat întâi de Universitatea Craiova. Sursă foto: fcsb.ro
ADVERTISEMENT

Transferul lui Joonas Tamm la FCSB a fost dezvăluit duminică seara în exclusivitate de FANATIK. Internaționalul estonian a sosit luni, 11 iulie, la București și a fost prezentat oficial de echipa patronată de Gigi Becali.

Joonas Tamm, fundașul FCSB-ului, a fost refuzat întâi de Universitatea Craiova

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a dezvăluit că Joonas Tamm, noul fundaș al FCSB-ului, a fost refuzat cu o lună înainte de olteni și că acum așteaptă să vadă cine a avut dreptate în privința estonianului:

ADVERTISEMENT

„Este de urmărit pentru noi, pentru staff, pentru toată lumea din club, pentru că mulți care s-au transferat la contracandidatele noastre i-am avut și noi pe listă, dar i-am refuzat.

Pe cel prezentat astăzi, pe Tamm, l-am avut propus de o lună, dar nu l-am vrut. Ne era accesibil nouă, nu aveam probleme să-l luăm, chiar sunt curios cine a avut dreptate noi sau cei de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Fără să cerem un jucător, am rămas uimit că veneau impresari cu mandat pentru jucători propuși Craiovei, FCSB-ului și CFR-ului.

Cred că e un bloc de impresari care învârt aceeași marfă. Unii dintre jucători ne-au fost propuși nouă din 2017”, a mai spus Mihai Rotaru, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Meciul cu FCSB se va juca pe terenul nostru!”

Mihai Rotaru a vorbit și despre meciul de pe 17 septembrie cu FCSB, iar patronul oltenilor a anunțat că partida se va juca pe terenul oltenilor și că îi așteaptă pe suporteri pe stadion:

„Pesemne că pe 17 septembrie, meciul cu FCSB se va juca la Craiova, pe noul gazon. Doar două meciuri nu vom juca pe teren propriu!.

ADVERTISEMENT

Noi eram în discuții cu Raul Silva de iarna trecută, înainte să semnăm cu el contractul ne-a fost propus de alți doi impresari.

Pentru exemplu, Raul Silva nu mai lucrează cu agenții cu care lucra până acum. Am găsit o listă a agentului său, care trimisese mandate la încă 20 de țări pentru Raul Silva”, a mai spus Mihai Rotaru.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe: 2,15 este cota pentru „ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT