Sport

Jose Mourinho, show la prezentarea la Roma: ”Ce e dezastru pentru mine este succes pentru alții”. Video

Jose Mourinho a decis în această vară să revină în Italia după 11 ani și a fost la fel de savuros în conferința în care a fost prezentat oficial la AS Roma.
08.07.2021 | 19:50
Jose Mourinho show la prezentarea la Roma Ce e dezastru pentru mine este succes pentru altii Video
ADVERTISEMENT

La doar două săptămâni după ce a fost dat afară de Tottenham, portughezul s-a înțeles cu Roma și va primi un salariu de 7.000.000 de euro pe an.

La începutul lunii iulie, ”The Special One” a aterizat în capitala Italiei fiind adus de un avion pilotat chiar de patronul romanilor, americanul Dan Friedkin.

ADVERTISEMENT

Prezentat oficial la AS Roma, Jose Mourinho a făcut deliciul presei

După o săptămână de reacomodare cu viațșa din Italia, Jose Mourinho a fost prezentat oficial la AS Roma, susținând o conferință de presă care a făcut deliciul jurnaliștilor din Peninsulă.

Portughezul a vorbit despre perioada petrecută în Anglia și i-a pus la zid pe cei care i-au criticat performanțele, susținând că a avut rexzultate foarte bune la toate formațiile unde a muncit.

ADVERTISEMENT

”Ce e dezastru pentru mine este succes pentru alții. La Manchester, am cucerit trei trofee și s-a spus că am fost un dezastru. La Tottenham, nu mi s-a permis să joc o finală de Cupă, din nou, un dezastru. Reușesc lucruri pe care alții nu le fac într-o viață, dar unii cred că asta înseamnă dezastru”, a declarat portughezul.

Mesajul tehnicianului pentru Cristiano Ronaldo

Jose Mourinho a avut și o discuție amuzantă cu jurnaliștii prezenți la conferința de presă, spunând despre cei din Roma că sunt extrem de abili în afla lucruri pe care încearcă să le țină departe de atenția presei.

ADVERTISEMENT

”Ziariștii romani sunt incredibili. Mi-am schimbat numărul de telefon de trei ori și tot l-au aflat. Îmi era dor de Italia”, a spus portughezul cu zâmbetrul pe buze și stârnind hohote de râs.

Jose Mourinho a ținut să-i transmită un mesaj și starului de la Juventus, Cristiano Ronaldo, pe care l-a avut sub comanda sa la Real Madrid: ”Ronaldo nu are de ce să se teamă. Nu sunt fundaș central, ca să-l lovesc. Sunt prea slab și prea bătrân”.

ADVERTISEMENT

Mourinho, campanie agresivă de achiziții

Presa italiană susține că Mourinho i-a cerut la Roma pe Rui Patricio și Granit Xhaka, iar cei doi jucători ar fi în negocieri avansate și este doar o chestiune de timp până vor ajunge sub comanda tehnicianului de 58 de ani.

Chiar dacă mai are contract cu Manchester United până în vara anului viitor, nici Edison Cavani nu ar refuza să evolueze pe Stadio Olimpico din Roma. Mai trebuie doar ca oficialii celor două cluburi să se pună de acord asupra sumei de transfer.

În pregătirea viitorul sezon din Serie A, AS Roma va juca un meci amical pe Stadio Olimpico, în 25 iulie, împotriva formației FC U Craiova. Va fi o revedere între Mourinho și Adrian Mutu, cei doi fiind pentru prima dată adversari ca antrenori.

ADVERTISEMENT