Sport

Jucătorii de la CFR Cluj răsuflă ușurați după calificarea chinuită în semifinalele Cupei României Betano: ”Ne-au ajutat foarte mult cei veniți proaspeți de pe bancă”

CFR Cluj a obținut in extremis calificarea în semifinalele Cupei României Betano, iar jucătorii lui Dan Petrescu au recunoscut problemele pe care le-au avut.
06.04.2023 | 23:43
Jucatorii de la CFR Cluj rasufla usurati dupa calificarea chinuita in semifinalele Cupei Romaniei Betano Neau ajutat foarte mult cei veniti proaspeti de pe banca
CFR Cluj a obținut in extremis calificarea în semifinalele Cupei României Betano, iar jucătorii lui Dan Petrescu au recunoscut problemele pe care le-au avut. Sursă foto: Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Ardelenii au trecut foarte greu de FC Argeș, scor 1-0, cu un gol reușit de kosovarul Ermal Krasniqi pe finalul meciului, după o nesincronizare în defensiva echipei lui Bogdan Vintilă.

Reacțiile jucătorilor de la CFR Cluj după calificarea în semifinalele Cupei României Betano

La finalul întâlnirii CFR Cluj – FC Argeș 1-0, care a consfințit calificarea formației lui Dan Petrescu în semifinalele Cupei României Betano, jucătorii din Gruia au anunțat că își doresc să câștige trofeul.

ADVERTISEMENT

”A fost un meci pe care ambele echipe și-au dorit să-l câștige. Ne-au ajutat foarte mult jucătorii proaspeți care au venit de pe bancă. Este un trofeu pe care orice fotbalist și-l dorește.

Avem mulți jucători în lot și a avut cine să joace. Acum trebuie să uităm de acest meci. Nu ne gândim la semifinale, avem meci important în campionat. Momentan sunt aici, joc, sunt bine, rămân”, a declarat atacantul Daniel Bîrligea.

ADVERTISEMENT

Țîru își dorește să joace mai mult

Fundașul Bogdan Țîru a recunoscut că nu este foarte fericit pentru faptul că joacă destul de puțin la CFR Cluj, însă este încrezător că va reuși să se impună. Jucătorul adus în vară din Polonia e deja cu gândul la derby-ul cu FCSB.

”Știam că vor veni să se apere. Ne-a fost greu să le desfacem apărarea, bine că am marcat pe final și nu am luat gol. Sunt două lucruri pozitive. Poate nu este ușor să joc după atâta timp, dar mă antrenez bine și important e când mi se dă ocazia să joc foarte bine.

ADVERTISEMENT

Poate am avut așteptări prea mari, dar sunt încrezător și muncesc pentru a juca mai mult. Urmează două meciuri acasă, nu sunt decisive, dar sunt importante. Dacă batem FCSB putem să ne îndepărtăm de ei”, a spus Țîru.

Unde se va disputa finala

Se știu toate semifinalele Cupei României Betano, după ce Universitatea Cluj, UTA, CFR Cluj și Sepsi au reușit să treacă de sferturile de finală ale competiției. Semifinalele se vor disputa pe data de 26 și 27 aprilie.

ADVERTISEMENT
  • Universitatea Cluj – UTA
  • Sepsi – CFR Cluj

FANATIK a aflat că finala Cupei României Betano se va disputa la Cluj, dacă CFR și Universitatea vor juca în ultima fază a competiției sau la Sibiu, dacă este implicată UTA Arad sau Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.


  • 1,53 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „peste 1,5 goluri” la meciul Sepsi – CFR Cluj

ADVERTISEMENT
Tags: