Sport

Jucătorii FCSB-ului, nemulțumiți după înfrângerea cu CFR Cluj: „Noi am avut mai multe șanse clare”

FCSB a pierdut la limită, scor 0-1 cu CFR Cluj, însă fotbaliștii roș-albaștrilor sunt nemulțumiți de rezultatul final după ce au ratat mai multe ocazii de a înscrie.
15.12.2022 | 23:59
Jucatorii FCSBului nemultumiti dupa infrangerea cu CFR Cluj Noi am avut mai multe sanse clare
Fotbaliștii FCSB-ului sunt nemulțumiți de rezultatul meciului cu CFR Cluj. Sursă foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut toate cele trei puncte cu CFR Cluj, scor 0-1 și a ratat șansa de a reveni pe podium în SuperLiga. Fotbaliștii roș-albaștrilor sunt convinși că scorul nu reflectă realitatea din teren și că FCSB nu merita să piardă.

Adrian Șut, convins că FCSB nu merita să piardă în derby-ul cu CFR Cluj: „Am avut mai multe șanse clare”

FCSB a avut mai multe șanse de a înscrie în finalul partidei însă CFR Cluj a scăpat fără gol și va evolua cu moralul ridicat în ultimul meci al anului cu Hermannstadt. Totuși, Adrian Șut a precizat la finalul partidei că roș-albaștrii nu meritau să piardă.

ADVERTISEMENT

„Am făcut un meci bun și cred că nu meritam să pierdem. Este specialitatea lor, dar noi încercăm să stam bine în teren, însă astăzi am luat un gol. Au avut două ocazii, ambele din faze fixe. Noi am avut mai multe șanse mai clare.

Nu meritam să pierdem. Nu știu dacă s-a simțit neapărat lipsa lui Olaru și Compagno, cei care au intrat în locul lor au dat totul. Sunt jucători importanți, normal, căpitanul și golgheterul nostru”, a spus Adrian Șut, la finalul partidei cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Adrian Șut, detalii despre transferul de la FCSB: „Nu mă gândesc la plecare”

Adrian Șut a fost pe lista de transferuri a celor de la Trabzonspor, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Totuși, mijlocașul vicecampioanei României nu se gândește la plecare. Revenit după accidentare, Șut este convins că roș-albaștrii mai au multe lucruri de demonstrat în SuperLiga.

„Nu mă gândesc la o plecare, sunt la Steaua (n.r. FCSB) și o să dau tot ce pot pentru această echipă. Noi luptăm până la final și cred că o să avem un cuvânt greu de spus în acest campionat.

ADVERTISEMENT

Trebuie să legăm victoriile și atunci o să urcăm în clasament. Acum suntem supărați că am pierdut, dar încercăm să ștergem cu buretele și să mergem la Botoșani să câștigăm”, a declarat Adrian Șut.

Andrei Vlad, resemnat după FCSB – CFR Cluj 0-1: „Clar este frustrant”

Andrei Vlad este de aceeași părere cu Adrian Șut. Portarul aflat între buturile FCSB-ului pentru a doua oară în acest sezon în SuperLiga consideră că rezultatul este nedrept, însă nu le-a luat din merite fotbaliștilor lui Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

„Ei au reușit să finalizeze una dintre ocazii, și-au atins obiectivele, au luat punctele și pentru noi clar este frustrant. CFR e o echipă bună și s-a văzut și în seara asta că au făcut jocul pe care îl fac mereu. Îmi pare rău ca nu a venit a 6-a victorie. N-avem ce să facem. Avem meci cu Botoșani luni și trebuie să fim 100% pregătiți. 

Timpul e foarte scurt și meciul aproape bate la ușă. Avem nevoie de o victorie să ridicăm moralul înapoi să terminăm anul cu o victorie. Ei au știut când să preseze. Au știut să forțeze și au reușit să înscrie. Este puțin frustrant pentru că am pierdut asemenea mod.

Andrei Vlad, după evoluția bună din partida cu CFR Cluj: „Mai puțin contează”

„Pe final ne-am creat ocazii foarte mari și puteam măcar să scoatem un punct. Asta nu înseamnă că vom strica atmosfera. Atmosfera a fost foarte bună și trebuie să o menținem pe această linie”, a declarat Andrei Vlad, la finalul înfrângerii cu CFR Cluj.

Portarul în vârstă de 23 de ani a vorbit despre concurența pe postul de portar din lotul roș-albaștrilor. Revenit între buturile FCSB-ului din cauza accidentării lui Ștefan Târnovanu, Andrei Vlad a avut o evoluție bună cu CFR Cluj, însă formația antrenată de Leo Strizu și Mihai Pintilii a pierdut partida.

„Suntem trei portari și fiecare își dorește în aceeași măsură să joace. A fost o evoluție mai bună, dar mai puțin contează pentru că nu am obținut punct sau puncte.

Mă simt bine, îmi doream foarte mult să joc. Nu am de demonstrat nimănui nimic, doar mie că sunt un portar bun. În fiecare zi îmi doresc să fiu mai bun. Mă rog în primul rând să fiu sănătos și sunt sigur că o să ajung acolo unde îmi doresc”, a încheiat Andrei Vlad.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,70 este cota pentru „NG” la meciul FCSB – FC Botoșani. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: