Fotbal intern

Jucătorii lui Dinamo, dezamăgiți de plecarea căpitanul Dan Nistor: ”Nu are rost să mai vorbim despre el”

10.01.2020 | 11:34
Jucatorii lui Dinamo dezamagiti de plecarea capitanul Dan Nistor Nu are rost sa mai vorbim despre el
ADVERTISEMENT

Jucătorii echipei Dinamo București s-au arătat extrem de dezamăgiți de plecarea căpitanul Dan Nistor la Universitatea Craiova.

Jucătorii lui Dinamo, dezamăgiți de plecarea căpitanul Dan Nistor: ”O echipă nu stă într-un jucător”

”Ne-a plecat căpitanul, nu cred că are rost să mai vorbesc despre el, e cel mai bun pasator, e o lipsă pentru noi”, a declarat jucătorul Ioan Filip despre plecarea căpitanului Dan Nistor la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

”O echipă nu stă într-un jucător, trebuie să mergem mai departe, trebuie să găsim pe altcineva. Noi n-am simțit că va pleca, chiar el a zis că va rămâne, că va rămâne, atâta timp cât încă avem șanse”, a mai spus Filip la vizita medicală.

”Dinamo nu mai e de vreo doi ani așa cum era pe vremuri”

”Avem șanse minime la play-off, la fel ca anul trecut. Noi trebuie să batem tot și ceilalți să se încurce. Anul trecut s-a întâmplat ca toți ceilalți să se încurce, dar noi n-am reușit să batem tot. Trebuie să facem tot posibilul să câștigăm tot”, a comentat mijlocașul dinamovist.

ADVERTISEMENT

”Dinamo nu mai e de vreo doi ani așa cum era pe vremuri… Să fii în play-out nu este un lucru normal pentru o echipă așa cum este Dinamo”, a încheiat Ioan Filip.

”Este nevoie de un miracol pentru play-off”

”Nistor a plecat, era un jucător foarte important pentru noi, poate cel mai bun de la echipă. L-am pierdut, este foarte dificil pentru noi, dar așa e în fotbal. Sunt sigur că vor mai veni jucători și vom fi mai puternici”, a precizat și fundașul Ante Puljic.

ADVERTISEMENT

”Trebuie să câștigăm tot și să sperăm că echipele adverse se vor încurca pentru a ajunge în play-off. Șansele sunt foarte mici, dar noi sperăm, este nevoie de un miracol. Dinamo nu merită așa ceva, merită să se lupte pentru campionat, pentru fiecare trofeu din România”, a spus el.

”Ar fi o onoare să fiu căpitan”

”Uneori depinde de prea mulți factori. Trebuie să luptăm să fim mai buni, să o readucem pe Dinamo acolo unde îi este locul. Ar fi o onoare pentru mine să fiu căpitan, dar antrenorul decide. Este singurul club din România la care aș putea juca, asta cu siguranță”, a dezvăluit croatul.

ADVERTISEMENT

Trecerea lui Dan Nistor la Universitatea Craiova reprezintă primul transfer surprinzător oferit de fotbalul românesc în actuala perioadă de mercato. Dinamo stă pe un butoi cu pulbere, după ce Florin prunea și Ionel Dănciulescu ar putea fi îndepărtați de la echipă de Ionuț Negoiță și Bogdan Bălănescu.

Brito, Montini și Neicuțescu au lipsit de la vizita medicală

Lotul dinamoviștilor a efectuat vineri dimineață vizita medicală la INMS. La acțiune au participat 26 de jucători, iar Armindo Brito a fost învoit, în timp ce Mattia Montini și Mihai Neicuțescu vor efectua controlul medical în următoarele zile.

Dinamo și Roberto Strechie (19 ani) au convenit încheierea raporturilor contractuale, mijlocașul român născut în Italia jucând în tricoul alb-roșu doar în meciurile amicale din toamna trecută.

Cei 26 de jucători prezenți la vizita medicală au fost următorii:

Portari: Ricardo Piscitelli, Cătălin Straton, Ștefan Fara, Mihai Eșanu;

Fundași: Ante Puljic, Laurenţiu Corbu, Gabriel Moura, Denis Ciobotariu, Mihai Popescu, Linas Klimavicius, Florin Bejan, Andrei Sin;

Mijlocași: Filip Mrzljak, Diego Fabbrini, Deian Sorescu, Ioan Filip, Ricardo Grigore, Ionuț Șerban, Alexandru Răuță, Mamoutou N’Diaye, Andreas Mihaiu, Ahmed Bani, Valentin Borcea;

Atacanți: Slavko Perovic, Daniel Popa, Robert Moldoveanu.

ADVERTISEMENT
Tags: