Sport

Jucătorii lui Lazio l-au felicitat în a doua repriză pe Simone Scuffet! Parade pe „bandă rulantă” ale portarului CFR-ului. Video

Simone Scuffet a ieșit din nou în evidență pentru CFR Cluj, după ce i-a exasperat pe jucătorii lui Lazio cu o serie de parade incredibile.
23.02.2023 | 21:16
Jucatorii lui Lazio lau felicitat in a doua repriza pe Simone Scuffet Parade pe banda rulanta ale portarului CFRului Video
Jucătorii lui Lazio l-au felicitat în a doua repriză pe Simone Scuffet. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Minutul 63 a venit cu un atac furibund din partea jucătorilor lui Lazio, Nicolo Casale fiind blocat dramatic de Cristi Manea în drumul spre gol, după care mingea a venit la Matias Vecino, care a șutat de la marginea careului, mingea fiind respinsă de Scuffet până la același Casale, care a șutat din nou, însă Simone Scuffet a apărat bine din nou, faza fiind încheiată de Casale, care a trimis pe lângă poartă.

Jucătorii lui Lazio l-au felicitat în a doua repriză pe Simone Scuffet

Simone Scuffet a fost aplaudat de jucătorii lui Lazio în minutul 63, când a avut câteva parade impecabile, care au păstrat scorul intact. Matias Vecino și Nicolo Casale nu au reușit să-l învingă pe portarul italian al campioanei României, deși au avut situații bune de a înscrie.

ADVERTISEMENT

Simone Scuffet a mai avut și alte câteva mingi pe care le-a apărat bine, cum ar fi niște cornere bătute periculos de Luis Alberto, care a fost aproape să înscrie de două ori direct de la loviturile de la colțul terenului.

CFR Cluj a avut două ocazii importante prin Ermal Krasniqi, dar de fiecare dată fotbalistul kosovar nu a reușit să trimită mingea pe spațiul porții. În prima repriză, în urma unei greșeli a defensivei lui Lazio, Janga a recuperat mingea și i-a pasat-o lui Krasniqi, care a driblat un adversar, însă când a pătruns în careul italienilor, a tras pe lângă poartă.

ADVERTISEMENT

În a doua repriză, a fost lansat bine în careul lui Lazio, însă a încercat să dribleze prea mult în loc să șuteze din prima, iar șutul său ulterior s-a dus din nou pe lângă poarta lui Luis Maximiano.

VEZI VIDEO AICI

„Important este ca eu să mă concentrez pe joc!”

Simone Scuffet vorbea înainte de partida tur dintre Lazio și CFR Cluj, vorbind despre adversari, pe care i-a lăudat, însă a declarat că vrea să fie concentrat doar pe ce face el pe teren, chiar dacă au venit și prieteni de-ai săi să îl vadă pe „Olimpico”:

ADVERTISEMENT

„Sunt pregătit pentru acest meci. Știu că întâlnim un adversar care are o calitate superioară, dar ceea ce putem face noi este să demonstrăm altceva pe teren.

Sunt câțiva prieteni care vor veni la meci, dar cel mai important este ca eu să mă concentrez pe joc și apoi voi sta de vorbă cu ei și cu familia. Lazio are jucători de mare valoare, nu e numai Immobile. Oricum, noi va trebuie să știm să contracarăm orice jucător advers care va intra pe teren”.

ADVERTISEMENT

Simone Scuffet a ajuns liber de contract în vară la CFR Cluj, după ce s-a despărțit de ciprioții de la APOEL Nicosia. La începuturile carierei sale, Scuffet era privit drept un portar cu mare potențial, fiind titularul lui Udinese și ajungând chiar în atenția selecționerilor naționalei mari a Italiei.

  • 26 de ani are Simone Scuffet
  • 1.200.000 de euro este cota de piață a lui Simone Scuffet, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT