Sport

Jucătorii Rapidului visează la titlu: “După cum spunea şi domnul Şucu, venim!”

Rapidul este la şapte puncte de FCSB şi jucătorii visează la titlu. Claudiu Petrila a spus că e sigur că echipa sa poate deveni campioană în actuala stagiune.
24.02.2024 | 14:04
Jucatorii Rapidului viseaza la titlu Dupa cum spunea si domnul Sucu venim
Jucătorii Rapidului visează la titlu: “După cum spunea şi domnul Şucu, venim!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid are un start perfect în 2024. Giuleştenii au cinci victorii obţinute în primele cinci etape şi au strâns diferenţa la şapte puncte faţă de FCSB, cu patru etape înaintea finalului regulat.

Jucătorii Rapidului visează la titlu: “După cum spunea şi domnul Şucu, venim!”

Claudiu Petrila este sigur că echipa sa poate să câştige campionatul, iar dacă giuleştenii intră în play-off la 4 puncte de liderul FCSB ar putea lejer să întoarcă soarta campionatului:

ADVERTISEMENT

“Titlul în acest an. Pentru asta luptăm. După cum spunea şi domnul Şucu, venim! Dacă nu ar intra cu mai mult de patru puncte avans, cred că am avea o şansă foarte mare pentru a încheia pe primul loc.

Mai avem cu ei încă trei meciuri, dintre care două sunt în Giuleşti. Un mare avantaj pentru că ştim cu toţii că atunci când vii în Giuleşti îţi tremură mingea la picior. 

ADVERTISEMENT

“Dacă ar fi un meci decisiv în ultima etapă, mi-ar plăcea să jucăm pe Giuleşti”

Tuturor le va fi greu să joace în Giuleşti împotriva noastră. Dacă ar fi un meci decisiv în ultima etapă, mi-ar plăcea să jucăm pe Giuleşti. Este altceva. 

Mă aşteptam să fie atât de intens, am jucat înainte ca adversar. Când joci pentru ei şi aplaudă, alergi trei meciuri într-o oră. Tribuna îţi dă putere să mergi până nu mai poţi. 

ADVERTISEMENT

Eu sunt avantajat de lucrul ăsta, că alerg mult. Au fost şi gânduri că mă “ia” tribuna dacă joc prost, dar când am intrat am vrut doar să mă concentrez pe joc şi toate chestiile negative le-am dat la o parte. 

Voiam să aud doar ceea ce e bine şi să fiu motivat de ceea ce este în tribune”, a spus Claudiu Petrila la SUFLET DE RAPIDIST.

ADVERTISEMENT

Claudiu Petrila a revenit pe teren după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon timp de trei luni. Atacantul a declarat că speră ca la startul play-off-ului să joace la 100% din capacitate.

Jucătorii Rapidului visează la titlu: “După cum spunea şi domnul Şucu, venim!”

ADVERTISEMENT