Sport

Jucătorii României, plimbare în direct la Fanatik Superliga înaintea finalei cu Israel! Mihăilă: “3 puncte!”. Foto şi video

Edi Iordănescu le-a permis jucătorilor naționalei României să iasă la o plimbare pe străzile din Budapesta cu o zi înaintea partidei de foc cu Israel.
17.11.2023 | 14:32
Edi Iordănescu le-a permis jucătorilor naționalei României să iasă la o plimbare pe străzile din Budapesta cu o zi înaintea partidei de foc cu Israel. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

”Tricolorii” au șansa să își asigure biletele pentru Euro 2024 dacă vor obține cel puțin un punct la întâlnirea de la Felcsut (Ungaria), programată sâmbătă, de la ora 21:45, în etapa a 9-a a preliminariilor.

Scurtă plimbare pentru jucătorii României înaintea meciului cu Israel

Cu mai bine de 24 de ore înaintea meciul cu Israel, decisiv pentru calificarea la turneul final de anul viitor, jucătorii echipei naționale a României au ieșit la o plimbare pe străzile din Budapesta.

ADVERTISEMENT

”Tricolorii” au făcut câțiva pași în jurul hotelului și s-au amestecat printre oamenii aflați în zonă. Cel mai în formă a fost atacantul Denis Alibec, care s-a aflat tot timpul în fruntea grupului cu zâmbetul pe buze.

Ceilalți fotbaliști au mers în grupuri și au discutat despre ce urmează pentru națională, iar portarii s-au plimbat separat alături de antrenorul Leo Toader. Cei mai mulți dintre jucători au părut că sunt deja conectați la partida cu Israelul de sâmbătă seară, de la Felcsut, iar Valentin Mihăilă a transmis şi un mesaj scurt reporterilor FANATIK prezenţi la Budapesta: “3 puncte!”

ADVERTISEMENT

Cum arată echipa României pentru întâlnirea cu Israel

Cristi Coste, trimisul FANATIK în Ungaria pentru meciul decisiv dintre Israel și România, a spus că Edi Iordănescu are până la acest moment 8 titulari cerți, urmând ca ceilalți 3 să fie aleși după antrenamentul oficial.

”La portari nu se umblă, adică va fi Horațiu Moldovan în poartă. Nu ai cum să îl scoți. A dus această campanie de la meciul cu Kosovo și a avut prestații foarte bune. La linia de fund nu se umblă. Rațiu dreapta, Bancu la stânga, Burcă și cu Drăgușin centrali.

ADVERTISEMENT

Deci sunt 5, plus Ianis Hagi 6. Și încă două puncte fixe: Stanciu și Răzvan Marin. Aceștia sunt cei opt jucători care în acest moment se pot considera titulari din informațiile pe care le am”, a dezvăluit Cristi Coste.

Mihai Stoichiță a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că Edi Iordănescu este aproape de a stabili la naționala României o performanță unică în lume prin faptul că ar reușit calificarea la un turn eu final după ce același lucru l-a făcut și tatăl său.

ADVERTISEMENT

Gabi Safta a făcut un rezumat la FANATIK SUPERLIGA a ceea ce scrie presa din Israel înaintea jocului cu România. Informațiile cele mai importante sunt că selecționerul Alon Hazan a pierdut doi jucători buni pentru acest duel.

”Tricolorii”, plimbare prin Budapesta

ADVERTISEMENT