Sport

Jucătorul surpriză pe care Dumitru Dragomir l-a văzut la nivel cu Alibec în FCSB – Farul 2-3: „A revitalizat toată echipa lui Hagi”. Video exclusiv

Denis Alibec a fost omul meciului FCSB - Farul 2-3, dar Dumitru Dragomir a remarcat un alt fotbalist din echipa lui Gică Hagi.
31.01.2023 | 18:16
Jucatorul surpriza pe care Dumitru Dragomir la vazut la nivel cu Alibec in FCSB  Farul 23 A revitalizat toata echipa lui Hagi Video exclusiv
Jucătorul surpriză pe care Dumitru Dragomir l-a văzut la nivel cu Alibec în FCSB - Farul 2-3: „A revitalizat toată echipa lui Hagi”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB – Farul 2-3 a fost meciul sezonului în SuperLiga. Oaspeții au câștigat, deși, în minutul 90+4, tabela de marcaj arăta 2-1 pentru gazde. Denis Alibec a strălucit pe Național Arena, dar Dumitru Dragomir a avut un alt preferat.

Enes Sali, elogiat la „Profețiile lui Mitică” după FCSB – Farul 2-3: „I-a pus moațe lui Crețu”

În cea mai recentă ediție a emisiunii PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a pus sub lupă derby-ul FCSB – Farul 2-3. Fostul președinte LPF a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Enes Sali (16 ani), fotbalist introdus de Hagi în minutul 65, atunci când „marinarii” erau conduși cu 1-2.

ADVERTISEMENT

„Fundașul dreapta de la FCSB, Crețu, cred că îl visează pe ăla micul (n.r. – Enes Sali) de la Hagi doi ani de acum înainte. De nu l-a driblat în toate felurile și pe stânga și pe dreapta. Dacă nu i-a făcut lui Crețu, i-a pus moațe ăla micul.

Când i-a luat la driblat, fratele meu.Ăla micul a revitalizat toată echipa lui Hagi”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate la PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

„El a fost cheia meciului. Cu toate că Alibec e omul meciului, nu al echipei lui Hagi, omul meciului, dar puștiul ăla a schimbat toată fața jocului. I-a înnebunit. Când i-a luat la driblat, pe foind de oboseală, ăștia de la FCSB nu mai știau de ei.

Mamă, ce pase a dat. Și fii atent aici. Venea înapoi, făcea alunecări. Mă gândeam câți o avea ăsta frate? Ca până la urmă să aflu că e doar un puști”, a adăugat fostul președinte LPF.

ADVERTISEMENT

Născut la Toronto, mijlocașul ofensiv în vârstă de 16 ani are și o selecție în echipa națională a României. Mirel Rădoi l-a debutat în perioada mandatului său ca selecționer. Sali joacă la Farul din 2018 și a reușit, în 30 de meciuri, să marcheze două goluri și să ofere două pase decisive.

Ca urmare a victoriei de pe Național Arena, Farul Constanța a revenit pe primul loc în SuperLiga. „Marinarii” au 48 de puncte, cu unul mai mult decât CFR Cluj, care are însă un meci mai puțin disputat.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

  • 400 de mii de euro este cota de piață a lui Enes Sali, conform transfermarkt.com