Fotbal international

Jurgen Klopp, atac la Manchester United după încă un meci ratat. Replica acidă a lui Solskjaer

06.01.2021 | 13:20
Jurgen Klopp atac la Manchester United dupa inca un meci ratat Replica acida a lui Solskjaer
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Liverpool a lansat un atac la adresa celor de la Manchester United după ce echipa sa s-a împiedicat din nou în Anglia. Germanul susține că United a primit mai multe penalty-uri în doi ani față de câte a primit el în 5 ani și jumătate. 

Liverpool a pierdut cu 0-1 meciul contra celor de la Southampton, din runda cu numărul 17. Este al treilea meci consecutiv fără victorie pentru campioana en-titre, care peirde teren în fața rivalelor.

ADVERTISEMENT

Elevii lui Klopp sunt acum la egalitate de puncte cu Manchester United, 33, iar față de locul trei ocupat de Leicester au un punct în plus.

UPDATE, 6 ianuarie, ora 13:30 / Atacurile lui Jurgen Klopp la adresa rivalilor de la Manchester United nu au rămas fără replică. Ole Gunnar Solskjaer, managerul „diavolilor”, a comentat afirmațiile antrenorului echipei rivale: „Eu nu stau să număr câte penalty-uri au primit ei. Poate ei își petrec timpul făcându-și griji cu privire la numărul faulturilor comise împotriva noastră în careu, dar eu nu fac așa ceva”, a spus norvegianul potrivit Goal. Pentru Manchester United urmează partida din semifinalele Cupei Ligii, cu rivalii de la City. Meciul ar putea fi în pericol, după ce în tabăra lui Pep Guardiola au fost descoperite noi cazuri de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Știre inițială, 5 ianuarie, ora 13:28

Klopp o înțeapă pe rivala din Premier League: „Au avut în doi ani penalty-uri câte n-am avut eu de când sunt aici”

Această înfrângere este prima înregistrată de Liverpool după umilința din meciul jucat contra lui Aston Villa (2-7), în luna octombrie, și reprezintă cel de-al treilea joc la rând în care ”cormoranii” nu obțin victoria. FANATIK a prezentat povestea lui Ralph Hasenhuttl, tehnicianul lui Southampton care l-a învins pe Klopp.

„Cormoranii” se mențin pe primul loc al clasamentului din Premier League, dar ar putea fi depășită de Manchester United, echipă ce are un joc mai puțin disputat. În etapa următoare, Liverpool o va înfrunta chiar pe Manchester United.

ADVERTISEMENT

Antrenorul liderului a răbufnit la finalul meciului cu Southamption și l-a criticat pe arbitrul jocului. Una dintre fazele controversate s-a petrecut la duelul dintre Mane și Walker-Peters, însă centralul nu a dat penalty după ce jucătorul lui Liverpool a căzut în careu.

“Cele mai bune situaţii ale noastre au fost când Sadio a avut mingea. Cine mai spune că Sadio Mane simulează face cea mai bună glumă din lume. Băiatul ăsta încearcă să stea pe picioare. Au fost două situaţii în care alte echipe ar fi primit penalty, noi nu am primit

ADVERTISEMENT

Dacă băiatul ăsta cădea uşor, puteam să primim penalty şi în acest meci, dar şi în meciul precedent (n.r. cu Newcastle). Dar ceea ce a făcut Andre Marriner (n.r. arbitrul de centru) cu Sadio Mane în această seară nu e ok, sincer să vă spun

Mane le-a încercat pe toate în seara asta, a avut câteva dueluri cu Ward-Prowse şi câteva lovituri libere neacordate. La faza în care cade în careu, dacă vă uitaţi, Walker-Peters îl loveşte din nou cu piciorul stâng. E încă un penalty. Acum am aflat că Manchester United a avut în doi ani mai multe penalty-uri decât am avut eu în 5 ani şi jumătate. Nu ştiu dacă e vina mea pentru asta sau cum se poate întâmpla aşa ceva”, a spus Klopp pentru SkySports.

Antrenorul german este la Liverpool din octombrie 2015 și mai are contract cu formația engleză până în iunie 2024. Klopp a fost desemnat de două ori cel mai bun antrenor de club din lume! Împreună cu Liverpool a cucerit campionatul în Anglia și o dată Liga Campionilor, plus Supercupa Europei, dar și Campionatul Mondial al Cluburilor. 2020 a fost anul lui Liverpool după ce a luat titlul în Anglia după o pauză de 30 de ani.

  • În perioada menționată de Klopp, cinci ani și jumătate, Liverpool a primit 30 de penalty-uri;
  • În ultimii doi ani și jumătate, Manchester United a beneficiat de 32 de astfel de lovituri;
  • 6 penalty-uri a primit Man United în acest sezon, iar Liverpool doar cinci.
ADVERTISEMENT