Sport

Jurgen Klopp, dorit la EURO 2024: are două oferte pe masă!

Două televiziuni ll vor pe Jurgen Klopp la EURO 2024 pentru a fi expertul lor în materie de fotbal.
12.03.2024 | 06:30
Jurgen Klopp dorit la EURO 2024 are doua oferte pe masa
Jurgen Klopp va merge la EURO ca spectator sau comentator TV?
ADVERTISEMENT

Jurgen Klopp, în vârstă de 56 de ani, și-a anunțat demisia de la Liverpool la finalul sezonului și  a prmit deja două oferte de a lucra din nou. Tehnicianul german este dorit de televiziuni, în speță de BBC și ITV pentru un post de expert TV în timpul Campionatului European din vară, din Germania.

Jurgen Klopp, dorit la EURO 2024: are două oferte pe masă!

După anunțul demisiei la sfârșitul sezonului, Klopp a și fost ofertat, deși a spus că are nevoie de o pauză. Momentan, germanul nu a oferit încă un răspuns. Daily Mail spune că germanul va participa probabil doar ca spectator la EURO.

ADVERTISEMENT

El va dori să se bucure de spectacolul sportiv fără să se implice. Deși nu au reușit, cei doi operatori de televiziune continuă să spere să-l convingă pe Klopp să vină în echipă. Aducerea fostului antrenor de la Mainz ar fi o lovitură de imagine care ar putea face o diferență importantă în luptă pentru audiență între cei mai mari giganți de televiziune din Regatul Unit.

Klopp are bilete pentru fiecare dintre cele trei meciuri ale Germaniei din grupe, dar cu siguranță că va vedea și fazele superioare ale competiției. Pentru Klopp acest EURO pare a fi ocazia perfectă pentru a se deconecta o perioadă și a se gândi la cariera sa mai departe.

ADVERTISEMENT

El va fi prezent la Munchen pe 14 iunie, când Germania va juca meciul de deschidere al turneului cu Scoția. Klopp va continua să lupte pentru a mai câștiga ceva cu Liverpool în Premier League, Cupa Angliei și Europa League până la vară când se va despărți de Anfield.

Pep Guardiola, laude pentru Klopp!

Klopp a dus Liverpool la primul lor titlu după treizeci de ani, câștigând Liga Campionilor în 2019. Recent s-a speculat că Klopp ar putea primi o ofertă de la naționala Germaniei, dar germanul nu pare dispus să rămână la o echipă națională.

ADVERTISEMENT

Klopp a mai fost lăudat și de viitorul său ex-adversar Pep Guardiola. Guardiola a arătat importanța pe care a avut-o Klopp în fotbal și în bătălia pentru suprematie în Premier Leagueți a precizat că îi va simți lipsa: “Desigur că îl voi simți lipsa. A fost un șoc, așa cum a fost pentru toată lumea. Nu putem defini perioada noastră aici fără el, fără Liverpool. Este imposibil”.

Antrenorul german a condus Liverpool începând din 2015 și a adus foarte multe performanțe în club, câștigând trofee majore precum Premier League, Liga Campionilor, FA Cup și Cupa Ligii.

ADVERTISEMENT

Cu șase trofee câștigate inclusiv titlul din Premier League în 2020 și trofeul Ligii Campionilor în anul precedent, Jurgen Klopp lasă o moștenire importantă clubului.

ADVERTISEMENT