Sport

Jurgen Klopp, favorit să fie următorul manager demis din Premier League. Cum s-au modificat cotele după eșecul cu Napoli

Cotele la pariuri îl dau favorit pe Jurgen Klopp să fie următorul manager demis din Anglia. Eșecul cu Napoli a dus la această schimbare radicală.
08.09.2022 | 18:44
Jurgen Klopp favorit sa fie urmatorul manager demis din Premier League Cum sau modificat cotele dupa esecul cu Napoli
Jurgen Klopp a pierdut toate cele patru meciuri de pe terenul lui Napoli, unul cu Dortmund și trei cu Liverpool. sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Eșecul categoric suferit de Liverpool pe Stadio Diego Armando Maradona în fața lui Napoli, scor 1-4, ar putea să îi pună în pericol postul lui Jurgen Klopp.

Cele 90 de minute de la Napoli l-au scos în bătaia puștii pe Klopp

Managerul german în vârstă de 55 de ani a devenit favorit la casele de pariuri să fie următorul manager demis din Premier League după Thomas Tuchel.

ADVERTISEMENT

Înaintea meciului din Italia, din prima etapă a grupei A din UEFA Champions League, cota pentru ca Jurgen Klopp să fie dat afară era de 66 la 1, dar a scăzut dramatic, după o seară mizerabilă în care “cormoranii” au fost conduși cu 4-0 după 47 de minute.

Golul de consolare înscris de Luis Diaz în minutul 49 nu a putut opri o prăbușire uriașă a cotei germanului de a deveni următorul manager demis din Anglia.

ADVERTISEMENT

Klopp: “Patronii noștri sunt mai calmi”

Practic, în cele 90 de minute de joc de la Napoli, cota a scăzut de aproape șase ori, iar în momentul de față, acest pariu este cotat la 12/1.

Jurgen Klopp a și fost întrebat la conferința de presă de după meci dacă se teme cumva că va fi pus pe liber, la fel ca și conaționalul său de la Chelsea, demis după eșecul în fața lui Dinamo Zagreb.

ADVERTISEMENT

“Nu chiar, dar cine știe? Sunt tipuri diferite de patroni. Ai noștri sunt mai calmi și se așteaptă ca eu să rezolv eu situația, nu să se gândească la altcineva care ar putea să o facă. Așa au văzut mereu lucrurile, iar în momentul în care vor își vor schimba gândurile, probabil că îmi vor spune”, a declarat germanul.

Wolves și Ajax, următorii adversari care pot decide soarta lui Klopp

El va avea ocazia de a redresa situația sâmbătă, când Liverpool va primi pe Anfield vizita lui Wolverhampton Wanderers. “Cormoranii” ocupă locul șapte în Premier League, cu nouă puncte după primele șase etape, cu unul mai puțin decât Chelsea și cu șase în urma liderului Arsenal.

ADVERTISEMENT

În următorul meci din Champions League, programat săptămâna viitoare, Liverpool o va înfrunta pe Ajax Amsterdam, pe teren propriu.

ADVERTISEMENT