Sport

Jurgen Klopp, răspuns tranșant la nemulțumirile fanilor lui Liverpool pentru începutul slab de sezon: ”Ronaldo și Messi au trecut și ei prin asta”

FC Liverpool este la 11 puncte în urma liderului din Premier League și fanii și-au pierdut răbdarea. Managerul Jurgen Klopp a reacționat ferm.
04.10.2022 | 16:38
Jurgen Klopp raspuns transant la nemultumirile fanilor lui Liverpool pentru inceputul slab de sezon Ronaldo si Messi au trecut si ei prin asta
Jurgen Klopp face apel la calm din partea suporterilor, chiar dacă rezultatele din acest sezon ale lui FC LIverpool sunt sub așteptări. Sursa foto: This is Anfield
ADVERTISEMENT

”Cormoranii” lui Jurgen Klopp au cel mai slab început de sezon în Premier League de când tehnicianul german a preluat echipa. La 11 puncte în urma liderului Arsenal, fanii lui FC Liverpool se întreabă dacă nu e momentul pentru o schimbare pe banca tehnică.

Jurgen Klopp, replică pentru fanii nemulțumiți

Cu Jurgen Klopp manager FC Liverpool a câștigat toate trofeele interne, dar și Liga Campionilor, Supercupa Europei și Cupa Mondială a Cluburilor.

ADVERTISEMENT

Neamțul a preluat gruparea ”cormoranilor” pe 8 octombrie 2015 și a adunat 391 de meciuri, dintre care 238 au fost victorii. Startul sezonului în curs este mult sub așteptări, iar fanii au început să-și exprime nemulțumirile.

Klopp este convins că e doar o etapă, altfel specifică oricărui mare sportiv. Managerul lui FC Liverpool le-a răspuns suporterilor nemulțumiți dându-i drept exemple pe Cristiano Ronaldo și Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

”Oamenii pot întreba cum se poate ca acești jucători să nu mai aibă încredere. Credeți că încrederea lui Ronaldo este la un nivel ridicat în acest moment? Iar el a fost ani de zile cel mai bun jucător din lume.

Acum lucrurile nu merg în favoarea lui, nu mai e la fel. Ni se întâmplă tuturor. Nici Lionel Messi nu a fost același jucător sezonul trecut”, a replicat tehnicianul german.

ADVERTISEMENT

Pentru Liverpool urmează meciul cu Rangers din Liga Campionilor

Nu doar în Premier League ”cormoranii” nu se regăsesc. Și în Liga Campionilor trupa lui Jurgen Klop a început dezastruos cu un 1-4 în deplasare cu Napoli. A urmat o victorie la limită 2-1 cu Ajax, iar marți o va întâlni pe Rangers.

Conștient că este un nou început pentru echipa lui, Klopp a ținut să-i liniștească și pe fani, dar și pe jucători.

ADVERTISEMENT

”Trebuie să muncești, să iei lucrurile mici și să faci pași în direcția cea bună. Să fii pregătit când revine încrederea. Într-un sport individual te poți lupta cu asta. Într-un sport de echipă trebuie să o facă toată lumea și este mai complicat”, a mai spus Jurgen Klopp.

ADVERTISEMENT