Fotbal intern

Justin Ștefan, glume pe seama lui Răzvan Burleanu: ”Și-a cumpărat un post de radio la Erevan?”

06.04.2021 | 16:24
Justin Stefan glume pe seama lui Razvan Burleanu Sia cumparat un post de radio la Erevan
ADVERTISEMENT

Secretarul general al LPF, Justin Ștefan, a făcut glume pe seama lui Răzvan Burleanu și consideră că oamenii de la conducerea FRF sunt vinovați pentru arbitrajul dezastruos al lui Marcel Bîrsan de la meciul CFR Cluj – Dinamo.

Campioana en-titre s-a impus greu cu 1-0, în ciuda faptului că bucureștenii au jucat în dubla inferioritate încă din prima repriză.

ADVERTISEMENT

Arbitrul Marcel Bîrsan l-a eliminat ușor pe Paul Anton, după ce mijlocașul dinamovist a făcut un fault la centrul terenului. Câteva minute mai târziu, Florin Bejan a fost și el eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

Răzvan Burleanu, ținta glumelor lui Justin Ștefan

Președintele FRF, Răzvan Burleanu a ajuns ținta glumelor lui Justin Ștefan din cauza rezultatelor dezastruoase ale naționalei în preliminariile CM 2022: ”Afară ne bate Armenia, acasă arbitrii fac ce fac”.

ADVERTISEMENT

”Oamenii ar avea ceva întrebări pentru ‘patronul’ acestor evenimente. Apropo, mai știți ceva de dl Burleanu? E adevărat că ar fi rămas la Erevan, unde și-ar fi cumpărat un post de radio?”, a scris secretarul general al LPF.

Apoi, Justin Ștefan a blamat conducerea FRF, după maniera de arbitraj a lui Marcel Bîrsan la întâlnirea CFR Cluj – Dinamo: ”O discuție fără sfârșit a devenit catastrofalul arbitraj din Liga 1. Și e fără sfârșit pentru că numerele de acrobație ale ‘bărbaților în negru’ se produc etapă de etapă cu largul concurs al CCA”.

ADVERTISEMENT

Justin Ștefan glume Răzvan Burleanu

Oficialul LPF consideră Bîrsan nu a fost pregătit pentru un astfel de meci

”CCA permite, prin procesul de delegare, astfel de momente, cum au fost cele provocate de Marcel Bîrsan la CFR-Dinamo. Nici campioana, care a câștigat, nici ‘câinii roșii’, care au pierdut, nu au vreo vină pentru că au fost arbitrați astfel. Clujenii sunt arătați cu degetul, pe nedrept, ca beneficiari ai uriașelor greșeli ale arbitrului, Dinamo e, tot pe nedrept, victima lor.

Sunt convins că Bîrsan a făcut ce a făcut deoarece atâta a putut, cel puțin la meciul de ieri. Îl știu pe Marcel de ani mulți, nu l-am mai întâlnit de ceva vreme, dar am convingerea că a rămas băiatul modest și onest pe care l-am cunoscut.

ADVERTISEMENT

Dar, repet, nici vina lui nu e întreagă. Ci a celor care l-au inventat, l-au educat, l-au pregătit, l-au perfecționat, permițându-i să intre pe un teren de fotbal, în opinia mea, nepregătit să conducă meciul de aseară la cel mai înalt nivel profesional”, a continuat oficialul LPF.

Ștefan vorbește de batjocură la adresa echipelor și fanilor

”Și sunt mulți, din păcate, în situația lui, semn că arhitectura educației în zona arbitrajului, precum și procesul de delegare puse la punct de FRF și CCA, lasă de dorit. Plaga aceasta sufocă fotbalul românesc.

Echipele, avantajate sau dezavantajate, nu mai suportă această batjocură, fanii nu mai suportă, federația însă defilează cu astfel de arbitraje. Pentru ea sunt marcă înregistrată, cu tot cu consecințe. E semnul cel mai clar al modului ei de lucru”, și-a încheiat Justin Ștefan postarea pe Facebook.

ADVERTISEMENT