Sport

Juventus l-a transferat pe fotbalistul Carlos Alcaraz. Reacţia amuzantă a numărului 2 ATP

Juventus l-a transferat pe fotbalistul Carlos Alcaraz de la Southampton. În urma acestei mutări numărul 2 ATP a oferit o reacție amuzantă care s-a viralizat.
01.02.2024 | 19:19
Juventus la transferat pe fotbalistul Carlos Alcaraz Reactia amuzanta a numarului 2 ATP
Juventus l-a transferat pe fotbalistul Carlos Alcaraz de la Southampton. În urma acestei mutări numărul 2 ATP a oferit o reacție amuzantă care s-a viralizat. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Clubul din Serie A, Juventus Torino a anunțat oficial că l-a transferat pe fotbalistul Carlos Alcaraz din Argentina, de la Southampton. Italienii au postat un video pe rețelele de socializare cu tricoul noului jucător, iar numărul 2 ATP a oferit o reacție amuzantă care s-a viralizat.

Reacţia amuzantă a numărului 2 ATP

Reacția amuzantă a numărului 2 ATP a venit la scurtă vreme după anunțul făcut de Juventus. Datorită potrivirii de nume, spaniolul Carlos Alcaraz scris un comentariu în care a glumit, iar postarea s-a viralizat.

ADVERTISEMENT

Carlos Alcaraz a ținut să le mulțumească, în glumă, celor de la Juventus pentru șansa pe care a primit-0. “Voi face tot ce pot, mulţumesc pentru încredere”.

Juventus l-a transferat pe fotbalistul Carlos Alcaraz

14 milioane de euro a plătit Southampton vara trecută pentru mijlocașul central crescut de Racing Club. Argentinianul reprezintă un mare talent, iar italienii s-au decis să îl ademenească în Serie A.

ADVERTISEMENT

Juventus a plătit doar 4 milioane de euro pentru serviciile fotbalistului. Formația din Torino a achitat doar o sumă de împrumut pentru argentinian și în cadrul contractului au și o opțiune de cumpărare în valoare de 35 de milioane de euro.

Până la 21 de ani, Carlos Alcaraz a câștigat titlul în Argentina cu Racing. În ianuarie 2023 a venit în Premier League, unde a strâns 18 meciuri, 4 goluri și 2 assist-uri. În cele 23 de dueluri jucate în Championship, argentinianul a strâns 4 contribuții de gol. Cota pe care mijlocașul o are pe Transfermarkt se ridică la 15 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Florin Manea poate să ducă un nou jucător la Juventus

Florin Manea a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA cine va fi următorul Radu Drăgușin dintre jucătorii săi: “E vorba de Ianis Dobrescu. Un copil de la Deva. La Roma sau la Genoa îl duc. Suntem între ei. Avem o invitație de la Juventus să meargă să îl vadă și cei de acolo”.

Impresarul puștiului în vârstă de doar 16 ani rămâne însă rezervat: „E un atacant foarte bun. Foarte bun. În ultima vreme mi s-au întâmplat niște lucruri care m-au dat înapoi la chestia asta și de-aia nu vreau să vorbesc deocamdată. Să-l lăsăm să demonstreze”.

ADVERTISEMENT

Manea chiar a discutat cu Drăgușin despre Ianis Dobrescu: „Are potențial mare de tot. I-am zis și în glumă și în serios lui Radu că poate să îl depășească. Dar este important ca cei care sunt în jurul lui, părinții, familia, să înțeleagă, să facă drumul lui Radu”.

Agentul insistă pe acest subiect în continuare: „Dacă cei de lângă el nu înțeleg că trebuie să facă drumul lui Radu, s-ar putea să ajungă fotbalist. Dar s-ar putea să nu. Deci câteodată, din dragoste, omori pe cineva. Dragostea părinților poate să-i facă rău sau poate să-i facă bine. Nu știu”.

ADVERTISEMENT