Fotbal international

Juventus vrea să scape de Cristiano Ronaldo! Unde a fost propus starul portughez

13.08.2020 | 11:03
Juventus vrea sa scape de Cristiano Ronaldo Unde a fost propus starul portughez
ADVERTISEMENT

Oficialii clubului Juventus Torino vor să scape de superstarul Cristiano Ronaldo, fiindu-le din ce în ce mai greu să suporte salariul uriaș al acestuia.

Portughezul a ajuns la ”Bătrâna Doamnă” în vara anului 2018, italienii oferindu-i același salariu ca la Real Madrid în speranța că vor reuși să câștige Champions League.

ADVERTISEMENT

Două campanii ratate în cea mai importantă comeptiție la nivel de cluburi i-au făcut pe conducătorii torinezi să-și reconsidere poziția, în ciuda fatului că CR7 mai are contract până în 2022.

Vrea să scape Juventus de Cristiano Ronaldo?

Acum, după ce Juventus a fost eliminată de Olympique Lyon în optimile de finală ale Champions League, jurnalistul spaniol Guillem Balague a dezvăluit că italienii vor să scape de Cristiano nRonaldo și i-au cerut impresarului Jorge Mendes să-i caute o altă echipă.

ADVERTISEMENT

”Motivul pentru care Cristiano Ronaldo a fost asociat cu PSG nu se datorează atât de mult faptului că PSG îl vrea, ci pentru că Jorge Mendes a primit instrucţiuni să-i găsească o altă echipă lui Ronaldo”, a declarat reputatul ziarist.

”Am putut observa asta în ultimele 6 luni. S-a vorbit de Real Madrid, cei de acolo au spus că nu există nicio şansă ca el să revină. Au fost discuţii şi despre MLS, etc. Toate astea, pentru că Juventus vrea să scape de salariul lui.

ADVERTISEMENT

Cam atât de drastică e situaţia! Ronaldo a fost oferit peste tot, inclusiv la Barcelona. Dar nu sunt aşa sigur că Juventus poate să scape aşa uşor de el. De fapt, la ce salariu are…

Ronaldo câştigă 23 de milioane de euro pe an, net. Atât câştiga şi la Real Madrid şi cred că a egalat această sumă când a semnat cu Juventus. Cine să ofere atâţia bani?”, a mai spus Guillem Balague.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii italieni scriu că Andrea Pirlo, noul antrenor al lui Juventus, i-a anunțat deja pe fotbaliștii pe care nu se va mai baza în noul sezon că nu mai are nevoie de ei. De la campioana Italiei vor pleca Aaron Ramsey, Blaise Matuidi, Gonzalo Higuain, Sami Khedira, Alex Sandro și Mattia De Sciglio.

ADVERTISEMENT