Sport

Karim Benzema a cucerit pe toată lumea după Manchester City – Real Madrid: „Dați-i Balonul de Aur!”

Golgheterul lui Real Madrid și al Champions League, Karim Benzema, a impresionat din nou în semifinala cu Manchester City, iar rivalii cer deja să i se acorde Balonul de Aur.
27.04.2022 | 09:56
Karim Benzema a cucerit pe toata lumea dupa Manchester City  Real Madrid Datii Balonul de Aur
Karim Benzema a ajuns la 41 de goluri în 41 de meciuri în acest sezon, la care se adaugă și 13 assisturi. Sursă foto: Getty Images
ADVERTISEMENT

Condusă cu 2-0 de Manchester City încă din minutul 11, cu 3-1, respectiv, 4-2, Benzema reușește o dublă pe final de meci și o ține pe Real Madrid în cărți pentru calificare. Scor final 4-3 și un meci de o semifinală de UEFA Champions League.

Karim Benzema, din ce în ce mai aproape de Balonul de Aur

Atacantul francez este fără doar și poate jucătorul momentului în Europa și favoritul principal la câștigarea Balonului de Aur în 2022.

ADVERTISEMENT

Mesut Ozil a fost impresionat de evoluția lui Benzema din meciul cu Manchester City și a transmis un mesaj clar la finalul partidei pe contul său de Twitter: „Ce meci fantastic! Dați-i băiatului meu Benzi Balonul de Aur!”.

Karim Benzema este golgheterul acestui sezon din Champions League și a ajuns la 14 reușite în doar zece meciuri, la care se adaugă și un assist.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat Benzema după Manchester City – Real Madrid 4-3: „Am mare încredere în mine”

Karim Benzema este nemulțumit de rezultatul partidei, însă consideră că Real a luptat până în ultimul minut: „O înfrângere nu este niciodată bună pentru că suntem în Champions League. Cel mai important lucru este că nu am predat niciodată armele, suntem cu toţii implicaţi până la final”.

Veteranul madrilenilor face apel la susținerea fanilor pentru meciul retur și știe de ce are nevoie Realul pentru a întoarce rezultatul: „Acum trebuie să mergem pe Bernabeu şi vom avea nevoie de fanii noştri pentru a face ceva magic, adică să câştigăm. Putem spune că ne-a lipsit puţin din toate în acest joc… puţină ambiţie, presiune, încredere”.

ADVERTISEMENT

Evoluțiile excelente îi conferă un mare plus din punct de vedere al moralului: „Întotdeauna am în cap că, dacă nu încerci aşa sau nu execuţi un penalty, nu vei rata niciodată. Este vorba doar de încredere mentală şi atât! Am mare încredere în mine… aşa că o fac şi iese bine”, a declarat Karim Benzema, potrivit uefa.com.

Mesajul războinic al lui Karim Benzema după meciul cu City: „Jocul abia a început”

Karim Benzema a transmis după meci un mesaj care a devenit viral pe rețelele sociale: „Jocul abia a început! Suntem Real Madrid”.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Karim Benzema (@karimbenzema)

E clar că madrilenii nu se gândesc la eliminare și faptul că au reușit să înscrie trei goluri pe Etihad arată ce forță ofensivă are echipa.

ADVERTISEMENT