Sport

Karim Benzema, lângă Cristiano Ronaldo la Al-Nassr? Bombă pe piața transferurilor din iarnă

Karim Benzema poate face din nou echipă cu Cristiano Ronaldo. Cei doi foști atacanți de la Real Madrid se pot întâlni în Arabia Saudită, la Al-Nassr.
30.01.2024 | 10:54
Karim Benzema langa Cristiano Ronaldo la AlNassr Bomba pe piata transferurilor din iarna
Karim Benzema ar putea fi din nou coechipier cu Cristiano Ronaldo. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Karim Benzema a intrat în dizgrația celor de la Al-Ittihad. Fostul câștigător al Balonului de Aur a întârziat la reunirea echipei și este pregătit să plece din lotul formației cu care mai avea contract până în iunie 2026. Atacantul francez ar putea face din nou echipă cu Cristiano Ronaldo.

Karim Benzema, lângă Cristiano Ronaldo la Al-Nassr? Bombă pe piața transferurilor din iarnă

Karim Benzema a semnat cu Al-Ittihad în vara anului trecut. Rămas liber de contract după despărțirea de Real Madrid, atacantul francez a fost ademenit de arabi cu un salariu colosal. În prima parte a sezonului, Karim Benzema a înscris 12 goluri în 20 de partide pentru Al-Ittihad.

ADVERTISEMENT

Poziția din clasament a campioanei en-titre, abia locul 7, dar și relația pe care Benzema o are cu șefii lui Al-Ittihad au făcut ca atacantul francez să fie pe picior de plecare. Inițial, s-a zvonit despre o revenire a lui Karim Benzema la Olympique Lyon, clubul care l-a format.

Totuși, jurnaliștii de la L’Equipe anunță o răsturnare de situație în cazul francezului. Fostul atacant de la Real Madrid ar putea rămâne în Arabia Saudită, dar nu la Al-Ittihad, ci la un alt club de top din Riad. Goal.com susține că este vorba despre Al-Nassr, vicecampioana Arabiei Saudite.

ADVERTISEMENT

Karim Benzema, aproape de un transfer la Al-Nassr

Karim Benzema ar putea fi din nou coechipier la Al-Nassr cu Cristiano Ronaldo. Cei doi au scris istorie împreună timp de 9 ani pe Santiago Bernabeu la Real Madrid. Totodată, Benzema ar deveni coleg cu Sadio Mane. Astfel, Al-Nassr ar ataca titlul în Arabia Saudită cu un „trio” de excepție.

Mutarea are șanse foarte mari să se oficializeze, deoarece Al-Ittihad este pregătită să-i dea drumul lui Karim Benzema doar la o altă formație din Arabia Saudită. Inițial, fostul fotbalist de la Lyon și Real Madrid ar putea fi cedat sub formă de împrumut la Al-Nassr.

ADVERTISEMENT

Al-Ittihad face parte din portofoliul echipelor cumpărate de Saudi Sovereign Fund alături de Al-Nassr, Al-Hilal și Al-Ahli. Campionatul în Arabia Saudită se reia pe 7 februarie, iar Al-Ittihad o înfruntă pe Al-Tai, echipa românilor Laurențiu Reghecampf și Andrei Cordea.

Al-Hilal, pe urmele lui Karim Benzema

O altă variantă pentru Karim Benzema o reprezintă un alt club din Riad, Al-Hilal. Fără Neymar, grav accidentat, Al-Hilal este una dintre echipele administrate de PIF, iar transferul lui Karim Benzema nu ar fi deloc greu de materializat.

ADVERTISEMENT

Fostul Balon de Aur ar urma să fie coleg, printe alții, cu Yassine Bounou, Kalidou Koulibaly, Ruben Neves sau Milinkovic-Savic. Cert este că Al-Ittihad este într-o continuă criză. Saudiții au ajuns la trei înfrângeri consecutive și au cele mai multe goluri încasate din cele 4 echipe susținute de PIF.

ADVERTISEMENT