Fotbal international

Cash-out pe cel mai nebun bilet de pariuri! Nu a mai avut încredere în Franța pentru finala Cupei Mondiale și a retras o sumă colosală

Un parior a ales să mizeze pe șapte campioane și mai așteaptă doar ca Franța lui Kylian Mbappe să câștige titlul mondial pentru a încasa o sumă fabuloasă.
18.12.2022 | 13:08
Cashout pe cel mai nebun bilet de pariuri Nu a mai avut incredere in Franta pentru finala Cupei Mondiale si a retras o suma colosala
Cash-out colosal pe un bilet nebun înaintea finalei Cupei Mondiale din Qatar. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT
18-12-2022
11:24

Cash-out pe cel mai nebun bilet la pariuri înaintea finalei Cupei Mondiale

Daniel Forte, autorul unuia dintre cele mai nebune bilete din istorie, a dat cash-out cu câteva ore înainte de Argentina – Franța, finala Cupei Mondiale din Qatar. Pariorul a retras suma de 283.000 de dolari înaintea ultimului meci de pe bilet. 

Pariorul american a fost de acord cu propunerea caselor de pariuri și nu a mai așteptat ultimul meci pe care a mizat. Franța trebuia să își apere trofeul mondial pentru ca toate pariurile să fie verzi. În cazul în care acest scenariu s-ar fi întâmplat, Daniel Forte ar fi încasat 557.000 de dolari. 

Totuși, pariorul din statul de peste ocean s-a ales cu o sumă fabuloasă în conturi, mizând doar 26 de dolari. Daniel Forte a ales să parieze pe 7 meciuri din mai multe ramuri ale sportului. „Da, mamă. Am renunțat. Am luat banii. Te iubesc”, au fost cuvintele lui Daniel Forte după cash-out. 

Evenimentele de pe bilet: 

  • Franța să câștige Campionatul Mondial (fotbal)
  • Golden State Warriors să câștige titlul în NBA (baschet)
  • Colorado Avalanche să câștige Stalney Cup (hochei)
  • AC Milan să câștige Serie A (fotbal)
  • Los Angeles FC să câștige MLS (fotbal)
  • Manchester City să câștige Premier League (fotbal)
  • Kansas să câștige NCAA (campionatul de baschet al colegiilor) 

Mai sunt doar trei meciuri până la încheierea turneului final din Qatar și emoțiile sunt din ce în ce mai mari pentru formațiile rămase în cursă.

Un parior se roagă pentru reușita lui Kylian Mbappe

Cotele la pariurile pentru cine va câștiga titlul mondial au început să scadă, însă există un parior care așteaptă cu sufletul la gură a semifinala Franța – Maroc și, eventual, finala mare. Și asta pentru că în cazul în care Kylian Mabppe va aduce titlul pentru Franța va încasa o sumă astronomică.

ADVERTISEMENT

Este un pariu făcut cu multă vreme în urmă și în care a investit 26 de dolari pentru șapte campioane din diferite sporturi. Șase dintre alegerile norocosului parior au ieșit deja și acum se roagă pentru victoria finală a naționalei ”cocoșului galic” care i-ar băga în cont nu mai puțin de 557.770,91 de dolari.

Omul nostru a mizat cu inteligență pe faptul că AC Milan în Serie A, Manchester City în Premier League și Los Angeles FC în MLS vor câștiga titlurile, lucru care s-a și întâmplat. E adevărat că nu fără emoții, dar totul e bine când se termină cu bine.

ADVERTISEMENT

Alte trei campioane au fost alese cu succes din sporturile preferate ale americanilor, baschet și hochei pe gheață. A ales inspirat că Golden State Warriors va lua titlul în NBA, Kansas Jayhawks în NCCA (campionatul de baschet al colegiilor) și Colorado Avalanche în NHL.

Franța, la doi pași de a-și apăra trofeul cucerit în 2018

Așa s-a ajuns în situația în care pariorul mai așteaptă doar succesul Franței la Cupa Mondială din Qatar, acolo unde trebuie să-și apere trofeul câștigat în urmă cu patru ani, după victoria în fața Croației, scor 4-2.

ADVERTISEMENT

Karim Benzema Kylian Mabppe parior

Franța a arătat că este una dintre cele mai puternice reprezentative de la Cupa Mondială din Qatar. În absența lui Karim Benzema, Kylian Mbappe este marele star al francezilor, dar a fost secondat excelent de ceilalți coechipieri.

Trupa lui Didier Deschamps și-a câștigat lejer grupa, în ciuda înfrângerii suferite în ultima etapă cu Tunisia, iar apoi, în optimi, s-a impus clar în fața Poloniei. În sferturi, francezii au avut de suferit în fața Angliei, însă instinctul de golgheter al veteranului Olivier Giroud și neinspirația lui Harry Kane au adus calificarea în careul de ași.

ADVERTISEMENT

În semifinale, Franța va da peste formația Marocului, marea surpriză a turneului final din Qatar. Deși pare un meci la îndemână pentru naționala ”cocoșului galic”, africanii au demonstrat că sunt greu de răpus. Apoi, pentru Mbappe et Comp. ar mai rămâne doar finala în fața Argentinei lui Messi. Iar un succes al francezilor i-ar aduce pariorului câștigul mult așteptat.

ADVERTISEMENT