Life

Kate Middleton, din nou în centrul atenţiei. Ce va face soţia prinţului William înainte de Crăciun

Kate Middleton este din nou în centrul atenției datorită evenimentului pe care îl organizează. Iată ce va face soția prințului William înainte de Crăciun.
01.12.2021 | 16:10
Kate Middleton din nou in centrul atentiei Ce va face sotia printului William inainte de Craciun
ADVERTISEMENT

Kate Middleton va găzdui un concert unde vor fi interpretate colinde de Crăciun. Evenimentul va avea loc peste o săptămână.

Palatul Kensington a confirmat această informație. Concertul va avea loc pe 8 decembrie la Westminster Abbey, chiar acolo unde Kate Middleton s-a căsătorit cu Prințul William, cu mai bine de zece ani în urmă.

ADVERTISEMENT

Kate Middleton, din nou în centrul atenției. Soția prințului William organizează un concert înainte de Crăciun

Ducesa de Cambridge a organizat acest eveniment pentru a le aduce un omagiu eroilor pandemiei de COVID-19.

Concertul este susținut de Fundația Regală și a fost organizat pentru „a recunoaște și sărbători munca incredibilă a oamenilor și a organizațiilor din întreaga națiune care au făcut eforturi pentru a-și susține comunitățile în timpul pandemiei”, arată un comunicat al Palatului Kensington , notează publicația People.

ADVERTISEMENT

Kate Middleton speră că acest eveniment va recunoaște „provocările fără precedent” cu care s-a confruntat omenirea și, totodată, va celebra modul în care comunitățile s-au unit încă de la debutul pandemiei.

„Va fi o celebrare a vieții în comunitățile noastre și va ilustra modul în care actele de bunătate, empatie și dragoste ne pot hrăni și reconecta”, mai transmite comunicatul.

ADVERTISEMENT

Pe pagina oficială de Instagram a Ducilor de Cambridge a apărut și o prezentare a invitațiilor pentru acest concert.

Va fi un moment în care „națiunea se va uni și va privi în urmă la cele 18 luni, să ne gândim nu doar la provocările cu care ne-am confruntat cu toții în timp ce continuăm să trecem prin pandemia de COVID-19, ci și să ne amintim de aspectele pozitive: oameni și organizații care se unesc în comunitățile lor, micile acte de bunătate ale diferitelor categorii demografice și generații și eroii necunoscuți care au intervenit pentru a-i ajuta pe ceilalți”, mai arată comunicatul respectiv.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, Prințul William va fi alături de soția sa la concert. Încă nu se știe dacă și copiii Ducilor de Cambridge vor fi prezenți la acest eveniment.

Ce surprize aduce concertul organizat de Kate Middleton și unde va fi difuzat

Oamenii influenți din Marea Britanie vor fi alături de cei care lucrează în domeniile cheie susținute de Kate Middleton. Printre acestea se numără promovarea importanței sănătății mintale sau sprijinirea familiilor.

Soția Prințului William speră că le va aminti oamenilor despre „importanța conexiunii umane și ce înseamnă, ca familii, comunități și ca națiune, să fim împreună și să ne simțim uniți pentru a ne ajuta unii pe alții în vremuri de dificultate sau incertitudine”.

Persoanele vulnerabile și care s-au simțit izolate de la începutul pandemiei vor lua parte la acest eveniment.

La concert vor fi interpretate colinde tradiționale de către celebrul cor al catedralei Westminster Abbey, dar și spectacole muzicale susținute de diverși invitați.

Evenimentul va fi filmat pentru a fi difuzat, ulterior, la ITV.

Inițial, evenimentul ar fi trebuit să fie difuzat la BBC, dar s-a renunțat la acest lucru din cauza tensiunilor provocate de documentarul „The Princes and The Press”, difuzat recent la canalul TV britanic. notează The Sun.

Documentarul explorează relația Prinților William și Harry cu presa, un subiect sensibil pentru Casa Regală.

Se pare că Prințul William și Kate Middleton ar fi interzis difuzarea concertului pe BBC. Ducii de Cambridge au ales, în schimb, postul rival de televiziune.

ADVERTISEMENT