Life

Kate Middleton, în culmea fericirii! Un nou copil a ajuns în viața nurorii Regelui Charles

Kate Middleton este în culmea fericirii! Un nou bebeluș a apărut în familia ei, soția Prințului William devenind mătușă!
28.10.2023 | 15:07
Kate Middleton in culmea fericirii Un nou copil a ajuns in viata nurorii Regelui Charles
Kate Middleton, din nou mătușă. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Kate Middleton este extrem de fericită după ce fratele ei a devenit tătic pentru întâia oară! Nora Regelui Charles al Marii Britanii își va intra, așadar, în rolul de mătușă pentru prichindelul lui James.

Kate Middleton, din nou mătușă! Cumnata sa a născut în mare secret

James Middleton a trecut de la statutul de unchi pentru copiii surorii sale, la cel de tată cu acte în regulă! Joi, 26 octombrie, presa britanică a scris că fratele lui Kate Middleton și soția sa, Alizee Thevenet, au întâmpinat venirea pe lume a primului lor copil.

ADVERTISEMENT

Părinții au fost surprinși de fotoreporterii de la Daily Mail plimbându-se împingând un cărucior în care se afla bebelușul. Cuplul nu a oferit până acum detalii despre numele, sexul sau data la care a venit pe lume copilul lor.

Pe 5 iulie, cuplul a anunțat că așteaptă venirea pe lume a primului lor copil. James a postat o fotografie în care burtica lui Alizee avea niște proporții considerabile.

ADVERTISEMENT
fratele lui kate middleton
James, fratele lui Kate Middleton, alături de Alizee Thevenet. Foto: hepta.ro

Fratele lui Kate a suferit o pierdere devastatoare la începutul anului: i-a murit câinele datorită căruia s-a cuplat cu iubita sa

„A fost un început de an foarte dificil după ce am pierdut-o pe iubita mea Ella, însă vom încheia anul cu cea mai prețioasă minune din familia noastră”, scriau cei doi. Ella este unul din câinii pe care perechea i-a avut, a cărui moarte i-a întristat profund.

Fratele lui Kate Middleton și Alizee au devenit un cuplu în anul 2018. Cei doi s-au logodit după o perioadă în care au ieșit împreună, în Franța. Iubitul său câine, Ella, a fost cel care l-a dus în brațele partenerei sale, Alizee.

ADVERTISEMENT

A intrat în contact cu soția s-a la South Kensington Club, în Chelsea, după ce cockerul său a fugit să se joace cu femeia care avea să îi devină iubită. Atunci, Alizee l-a confundat pe James cu un chelner. A comandat o băutură, urmând ca apoi să afle cine este, de fapt.

Kate Middleton nu e pentru prima oară în rolul de mătușă. Înainte ca mezinul familiei Middleton să devină tată, Pippa, sora nurorii lui Charles, a făcut trei copii.

ADVERTISEMENT