Sport

Kylian Mbappe a decis între PSG și Real Madrid. Anunțul francezului despre viitorul său

Kylian Mbappe a făcut un nou anunț cu privire la viitorul său. Declarația francezului cu care le pune pe jar pe Real Madrid și PSG.
18.06.2023 | 16:49
Kylian Mbappe a decis intre PSG si Real Madrid Anuntul francezului despre viitorul sau
Kylian Mbappe le ține în suspans pe Real Madrid și PSG. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe va continua la PSG în sezonul următor, însă atacantul francez a trimis un mail conducerii prin care a precizat că nu își va prelungi contractul scadent în vara anului 2024. Atacantul din naționala Franței a făcut un nou anunț cu privire la viitorul său.

Kylian Mbappe le pune pe jar pe Real Madrid și PSG: „Sunt multe lucruri care se întâmplă într-un an”

Kylian Mbappe nu ia în calcul să activeze clauza din contract și să își prelungească pentru încă un sezon contractul cu PSG, scadent la finalul sezonului următor. Real Madrid este favorită să-l transfere pe golgheterul Cupei Mondiale din Qatar.

ADVERTISEMENT

„Galacticii” au fost aproape să dea lovitura în vara anului trecut, însă francezul a semnat în ultimul moment prelungirea cu PSG până în 2024, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon. Totuși, Kylian Mbappe a trimis un mail conducerii pariziene prin care a explicat că nu își va prelungi contractul.

Kylian Mbappe a revenit cu un anunț care lasă totul în aer. Atacantul a mărturisit că ar putea continua la PSG în funcție de ce se va întâmpla de-a lungul următorului sezon. „Mă gândesc să joc la PSG doar sezonul viitor. Sunt multe lucruri care se întâmplă într-un an… cu atât mai mult la un club precum PSG”, a declarat Kylian Mbappe.

ADVERTISEMENT

PSG l-a pus pe lista de transferuri pe Kylian Mbappe

PSG a reacționat prompt după anunțul lui Kylian Mbappe, potrivit căruia, nu își va prelungi înțelegerea cu campioana Franței. Oficialii de pe Parc des Princes l-au pus pe Kylian Mbappe pe lista de transferuri pentru a nu-l pierde gratis în sezonul viitor.

Kylian Mbappe va intra în ultimele șase luni de contract la începutul anului 2024 și poate semna un precontract cu orice altă echipă fără vreo sumă de transfer. Aceasta ar putea reprezenta strategia celor de la Real Madrid. Potrivit Marca, vicecampioana Spaniei va sta în așteptare până la 1 ianuarie 2024.

ADVERTISEMENT

Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, consideră că nu va putea ajunge la un numitor comun cu oficialii lui PSG pentru prețul de transfer al lui Kylian Mbappe. După anunțul francezului au apărut informații că Real Madrid va încerca să-l transfere încă din această vară pe starul francez.

Victor Osimhen l-ar putea înlocui pe Kylian Mbappe la PSG

PSG s-a mișcat repede și i-a găsit deja un înlocuitor lui Kylian Mbappe în cazul în care atacantul va părăsi echipa din capitala Franței. Este vorba despre Victor Osimhen, anunță Fabrizio Romano. Atacantul nigerian a avut un sezon de vis la Napoli, reușind să cucerească titlul în Serie A.

ADVERTISEMENT

Manchester United este interesată de asemenea de Victor Osimhen. Totuși, gruparea de pe „Old Trafford” consideră că prețul de 150 de milioane de euro cerut de „napoletani” a depășit limita. „Diavolii” ar intra în cursa pentru semnătura lui Kylian Mbappe, dacă Jassim ben Hamad al-Thani va prelua clubul.

ADVERTISEMENT