Sport

Kylian Mbappe dă în judecată un influencer din cauza unui… kebap. De unde a plecat scandalul

Kylian Mbappe a decis să dea în judecată un cunoscut influencer din Franța care deține un restaurant. Totul din cauza denumirii unui kebap.
12.03.2024 | 22:46
Kylian Mbappe da in judecata un influencer din cauza unui kebap De unde a plecat scandalul
Kylian Mbappe a decis să dea în judecată un cunoscut influencer din Franța care deține un restaurant. Totul din cauza denumirii unui kebap. Sursă foto: Hepta + Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După o lungă telenovelă care a durat mai bine de un an, francezul este așteptat să semneze cu Real Madrid în vară. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani și-a anunțat deja despărțirea de PSG.

Un kebap, motiv de scandal între Kylian Mbappe și un influencer

Până la plecarea de la campioana din Ligue 1, Kylian Mbappe a intrat într-o bătălie în instanță. Și asta deoarece atacantul parizienilor a dat în judecată un renumit influencer din cauza unui kebap.

ADVERTISEMENT

Conform RMC Sport, influencerul Mohamed Henni, cunoscut pentru faptul că este mare fan al echipei Olympique Marseille, a dezvăluit că a primit o plângere de la KMA, compania care exploatează drepturile vicecampionului mondial.

Motivul este însă unul cu adevărat hilar. Influencerul și-a deschis recent propriul fast-food și vinde printre altele un kebap cu chiflă rotundă, care are o descriere cât se poate de haioasă: ”La fel de rotundă precum capul lui Mbappe”.

ADVERTISEMENT

Mohamed Henni a primit o scrisoare din partea avocatului lui Kylian Mbappe, Delphine Verheyden, care îl somează să nu mai folosească numele fotbalistului în descrierea kebap-ului și i-a dat ultimatum pentru a elimina această descriere din meniul său.

”Domnul Henni folosește numele lui Kylian Mbappe Lottin în scopuri comerciale și promoționale, fără să fi obținut în prealabil acordul său explicit pentru această utilizare”, se arată în scrisoarea primită de influencer.

ADVERTISEMENT

Payet, altă victimă a influencer-ului

”Mbappe mă dă în judecată, sunt devastat. Nu credeam că un jucător la acest nivel are timp să se gândească la mine. (…) Și-a luat din timp și din bani ca să mă atace. Nu rănesc pe nimeni, fac umor”, a comentat Mohamed Henni pe rețelele de socializare.

Influencer-ul a mai subliniat că faptul că Mbappe nu a fost singurul care a fost batjocorit în prezentările restaurantului său, care vinde și un ”tort la fel de încărcat ca Payet”, cu referire la fostul jucător de Olympique Marseille.

ADVERTISEMENT

”Dmitri Payet nu a spus nimic! De ce? Pentru că este un jucător care are valori. Mbappe s-a rătăcit!”, a mai spus Mohamed Henni, care a dat asigurări că va merge în instanță pentru un proces.

Presa spaniolă a dezvăluit faptul că Florentino Perez ar fi rezolvat deja transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid, însă președintele evită deocamdată să anunțe oficial mutarea fotbalistului.

”Galacticii” au decis să amâne momentul până vor fi siguri că echipa antrenată de Carlo Ancelotti nu se mai poate întâlni cu PSG în fazele Champions League, pentru că nu vor să-l pună pe Mbappe într-o poziție ingrată.

ADVERTISEMENT