Sport

Kylian Mbappe, “dublă” în victoria cu Nantes din Ligue 1! Messi a dat două pase decisive. Video

PSG a câştigat fără emoţii meciul cu Nantes din Ligue 1! Messi şi Mbappe au dat recital, Neymar fiind rezervă înaintea debutului în noul sezon din Champions League.
04.09.2022 | 15:23
Kylian Mbappe dubla in victoria cu Nantes din Ligue 1 Messi a dat doua pase decisive Video
Mbappe şi Messi, în tricoul lui PSG. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT

PSG continuă parcursul excelent din Ligue 1 după o nouă victorie concludentă, 3-0 cu Nantes. Mbappe şi Messi au făcut show, francezul reuşind să înscrie două goluri, ambele din pasele starului argentinian.

Kylian Mbappe, “dublă” în victoria cu Nantes din Ligue 1!

Mbappe a deschis scorul în minutul 18 cu un şut superb, în plasa laterală. Meciul s-a dezechilibrat în minutul 24 când Fabio a văzut cartonaşul roşu. Mbappe a adus liniştea în minutul 54, majorând diferenţa.

ADVERTISEMENT

Ambele reuşite au venit din pasele lui Leo Messi. A treia super-vedetă din atacul lui PSG, Neymer, a fost menajat de antrenorul parizienilor şi a evoluat în ultima jumătate de oră în meciul cu Nantes.

PSG, duel şoc împotriva lui Juventus în Champions League!

Tabela a fost închisă în minutul 69 de Mendes. Cu acest succes, PSG este pe primul loc cu 16 puncte din 18 posibile, la fel ca şi Olympique Marseille. Echipa lui Igor Tudor s-a impus cu 2-0 în deplasarea de la Auxerre.

ADVERTISEMENT

Pentru PSG urmează meciul din grupele Champions League cu Juventus. Confruntarea va avea loc marţi, de la ora 22:00 pe Parc des Princes şi va fi condusă la centru de Anthony Taylor, din Anglia.

Mbappe vrea “Balonul de Aur”: “Putem câștiga titluri, alte premii, dar aceasta este cireașa de pe tort”

Kylian Mbappe a declarat că unul dintre obiectivele sale pe care nu le-a îndeplinit este câştigarea “Balonului de Aur”. Atacantul este pe lista celor 22 de finalişti din acest an, însă Karim Benzema este marele favorit:

ADVERTISEMENT

“În fața acestui trofeu sclipitor, cu toții devenim din nou copii. Cu toții ne uităm la ceremonie, când jucătorii se află pe covorul roșu, și ne gândim că într-o bună zi, noi vom fi acolo.

Sunt sigur că mulți visează la acel moment, să simtă stresul de dinaintea dezvăluirii câștigătorului, să stea lângă cei mai mari jucători de pe planetă. De fapt, asta face Balonul de Aur.

ADVERTISEMENT

Trezește în noi unele vise din copilărie. Putem câștiga titluri, alte premii, dar aceasta este cireașa de pe tort”, a spus Mbappe.


  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Juventus: 1,33 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT