Sport

Real Madrid i-a dat un ultimatum lui Kylian Mbappe. Care este avertismentul clubului spaniol pentru atacantul lui PSG

Real Madrid vrea să-l aducă, în vară, pe atacantul francez Kylian Mbappe ca jucător liber de contract și i-a dat un ultimatum, în condițiile în care PSG face toate eforturile să-l păstreze.
21.02.2022 | 08:46
Real Madrid ia dat un ultimatum lui Kylian Mbappe Care este avertismentul clubului spaniol pentru atacantul lui PSG
ADVERTISEMENT

Atacantul francez Kylian Mbappe continuă să țină prima pagină a ziarelor în ceea ce privește situația pe care o are la PSG. Contractul îi expiră în vară, nu și l-a prelungit, a declarat de mai multe ori că nu se gândește la acest aspect, dar Real Madrid își cam pierde răbdarea.

Real Madrid l-a avertizat pe Kylian Mbappe că oferta expiră

Clubul din capitala Spaniei i-a dat lui Kylian Mbappe un ultimatum. Conform as.com, care citează The Sunday Times, Real l-a informat pe jucător că oferta are o dată de expirare.

ADVERTISEMENT

Concret, dacă atacantul francez se răzgândește și decide să nu semneze în această vară, visul său din copilărie de a juca la Real Madrid va dispărea pentru totdeauna, iar Real va alege alt atacant.

Clubul din Madrid a vrut să-l transfere pe Kylian Mbappe încă din vara lui 2017, când atacantul a fost împrumutat de AS Monaco la PSG.

ADVERTISEMENT

„Albii” erau dispuși să facă un efort financiar imens, dar până la urmă jucătorul a rămas în Ligue 1, fiind transferat, defenitiv, de clubul din capitala Franței în 2018.

PSG îi dă 25 de milioane de euro lui Kylian Mbappe ca primă pentru reînnoirea contractului

Contractul lui Kylian Mbappe cu PSG expiră în vară, iar Real Madrid părea, la un moment dat, principala favorită să-l ia pe jucător.

ADVERTISEMENT

Însă lucrurile au evoluat, dar nu în sensul dorit de spanioli. Mai mulți politicieni francezi se implică pentru ca jucătorul să rămână la PSG și chiar jucătorul ar fi dezvăluit care sunt condițiile pentru a refuza Real Madrid.

Spaniolii au dat respectivul ultimatum în contextul în care apar tot mai multe informații cu privire la ceea ce vrea să-i ofere PSG lui Kylian Mbappe ca să rămână la Paris: un contract pe 2 ani, o ofertă imensă în ceea ce privește salariul, plus o primă de 25 de milioane de euro pentru reînnoirea contractului.

ADVERTISEMENT

Iar Real a demonstrat că nu se joacă atunci când dă avertismente. Nu mai departe de vara anului trecut, fundașul Sergio Ramos a decis să accepte oferta de reînnoire a contractului, după mai multe luni de indecizie, dar a constatat ca propunerea a expirat.

Revenind la Kylian Mbappe, atacantul francez nu este important doar pentru PSG. Pentru oficialii clubului este vorba de mult mai mult.

Președintele clubului este omul de afaceri qatarez Nasser al-Khelaifi. Campionatul Mondial din 2022 va avea loc, între 21 noiembrie și 18 decembrie în Qatar.

Iar pentru șeful clubului francez ar fi o excelentă lovitură de imagine ca trei dintre cei mai valoroși jucători ai planetei, Kylian Mbappe, argentinianul Lionel Messi și brazilianul Neymar, să joace la CM legitimați fiind la gruparea din Paris.

ADVERTISEMENT