Sport

L-a făcut Ceferin „bufon” pe Răzvan Burleanu? Dragomir are informații de culise: „Să nu se răzbune la Euro!”

Dumitru Dragomir e de părere că Aleksander Ceferin s-a referit la Burleanu numindu-l clovn, în cadrul unui interviu acordat Guardian. Fostul şef al LPF are informaţii de culise.
31.01.2024 | 23:16
La facut Ceferin bufon pe Razvan Burleanu Dragomir are informatii de culise Sa nu se razbune la Euro
L-a făcut Ceferin „bufon” pe Răzvan Burleanu? Dragomir are informații de culise: „Să nu se răzbune la Euro!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Aleksander Ceferin vrea să schimbe statutul UEFA astfel încât să mai poată avea un mandat în fruntea forului european, dar informaţiile de culise spun că Răzvan Burleanu se pregăteşte să îl confrunte pe Ceferin pentru postul de preşedinte.

L-a făcut Ceferin „bufon” pe Răzvan Burleanu? Dragomir are informații de culise: „Să nu se răzbune la Euro!”

În cadrul unui interviu acordat pentru Guardian, Ceferin s-a referit la un şef de federaţie drept clovn. Dumitru Dragomir este sigur că preşedintele UEFA se referea la Răzvan Burleanu şi se teme să nu fie repercusiuni la Euro:

ADVERTISEMENT

“Eu zic că de Burleanu este vorba, la el s-a referit când spunea clovn. Pentru Ceferin este un clovn, este mic. Nu are nicio performanţă în 10 ani. Ne-am calificat la Euro cu două echipe care n-au jucat niciun meci acasă.

Hai să ne vedem lungul nasului. Dacă e cineva de felicitat, e băiatul lui Anghel Iordănescu. Ceferin crede că Burleanu e cantitate neglijabilă. 100% de el a spus. 

ADVERTISEMENT

Mă tem să nu se răzbune pe România la Campionatul European. Ar fi o gafă impardonabilă a Federaţiei. Dar, e tânăr, rezistă la tăvăleală, asta este o mare calitate a lui Burleanu.

Sunt puţini oameni politici din această lume care rezistă, iau capete în gură şi nu dau nicio palmă”, a spus Dumitru Dragomir la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Ce spune Ceferin: “E un clovn de la o federație care vorbește cu celelalte federații și cu media zilnic”

Aleksander Čeferin nu a dat nume când a spus că există un clovn de la o federaţie care vorbeşte cu celelalte federaţii, iar presa internaţională a făcut legătura şi crede că se referă la Răzvan Burleanu:

“E un clovn de la o federație care vorbește cu celelalte federații și cu media zilnic. «E o conspirație», spune el, dar mie și conducerii UEFA nu ne spune nimic. Ne-au spus celelalte federații despre el și au râs de comportamentul lui.

ADVERTISEMENT

Plecarea lui Boban nu a creat o problemă, nu putem vorbi de o undă de șoc în interiorul UEFA și în fotbalul european, deși a fost ceva neașteptat. Vom intra în amănunte când va veni timpul, probabil după congres (n.r. – pe 8 februarie, la Paris).

În 2017, am avut un congres în care am vorbit despre statutul UEFA și despre numărul maxim de mandate”, a declarat Ceferin potrivit The Guardian.

L-a făcut Ceferin „bufon” pe Răzvan Burleanu? Dragomir are informații de culise: „Să nu se răzbune la Euro!”

ADVERTISEMENT