Sport

Larisa Iordache s-a operat din nou la gleznă: „M-am speriat foarte tare și am avut multe emoții”

Larisa Iordache a fost supusă unei noi intervenții chirurgicale. Sportiva a suferit în ultimii ani nu mai puțin de șase operații. Acum se pregătește de a șaptea.
06.12.2021 | 14:00
Larisa Iordache sa operat din nou la glezna Mam speriat foarte tare si am avut multe emotii
ADVERTISEMENT
06-12-2021
12:06

Larisa Iordache, prima reacție după operație. Ce probleme a întâmpinat

Larisa Iordache a oferit prima reacție după cea de-a șaptea operație la gleznă, suferită zilele trecute, într-o clinică din Viena. Potrivit spuselor sale, a decis să facă acest pas din dorința de a rezolva problema care a împiedicat-o să concureze, vara trecută, în finala probei de bârnă de la Jocurile Olimpice și se simte foarte bine, dar nu a fost deloc scutită de emoții.

Am avut niște stări de rău și somnolență. Nu am putut să mă ridic deloc din pat, nu mi s-a mai întâmplat asta niciodată, la nicio intervenție. Piciorul e mult mai bine, nu mă mai doare atât de tare.

E o tăietură. La operația asta m-am speriat foarte tare și am avut multe emoții. Am făcut-o pentru a fi bine, glezna îmi dădea dureri mari, nu puteam să mai merg”, le-a transmis gimnasta fanilor săi, prin intermediul rețelelor de socializare.

Larisa Iordache este una dintre cele mai titrate gimnaste din istoria României dar și una dintre cele mai ghinioniste. Accidentările nu au ocolit-o nicio clipă pe sportiva de 25 de ani.

Din cauza problemelor medicale s-a și retras o vreme din sportul de performanță. A revenit spectaculos și s-a calificat în finala olimpică la bârnă. A abandonat tot din cauza durerilor.

ADVERTISEMENT

Larisa Iordache: ”Ce urmează mă sperie și mai tare”

Gimnasta a ales să se opereze, la gleznă de această dată, la o clinică din Viena. De pe patul de spital, sportiva a transmis un mesaj sfâșietor.

Larisa Iordache recunoaște că are emoții și că este speriată de ce va urma după cea de a șaptea intervenție chirurgicală din ”carieră”.

ADVERTISEMENT

”Cu una în plus sau cu una în minus cam tot aia e. Pentru mine, azi este o zi destul de ciudată, sunt la Viena și urmează să intru în operație pentru a scăpa de durerea de la gleznă.

A 7-a operație, nu-i chiar ușor, dar nu mă plâng! Știu că ăsta este un pas foarte simplu în vindecarea gleznei mele, dar ce urmează mă sperie mai tare (cârje, recuperare, etc.).

ADVERTISEMENT

Dar măcar o să fiu stăpână pe piciorul meu și nu o să îmi mai creeze probleme”, e scris Larisa Iordache, pe contul personal de Facebook.

Glezna i-a cedat la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Larisa Iordache a avut un an extrem de complicat, dar s-a calificat in extremis la Jocurile Olimpice de la Tokyo. În această primăvară, sportiva obținea calificarea în condiții extrem de dificile.

ADVERTISEMENT

A suferit o criză renală și a avut nevoie de internare după concursul care i-a adus biletul de Tokyo. În Japonia a concurat cu dureri, iar în calificările pentru finala de la bârnă, la aterizare glezna a cedat.

Durerile au fost atât de mari încât gimnasta a izbucnit în plâns. Deși era evident că nu va mai putea să concureze în finală, Iordache a continuat să se pregătească.

A strâns din dinți, a înfruntat durerea, dar în ziua finalei a fost înștiințată că nu va putea lupta pentru o nouă medalie. Medicii i-au interzis să intre în competiție.

ADVERTISEMENT