Sport

Laszlo Balint a condus primul antrenament la Universitatea Craiova. Ce jucători au lipsit de la reunire și cine face parte din staff

Jucătorii „alb-albaștrilor” s-au reunit în cursul zilei de luni. Oltenii au efectuat primul antrenament sub comanda lui Laszlo Balint, noul antrenor al Universității Craiova.
13.06.2022 | 23:35
Laszlo Balint a condus primul antrenament la Universitatea Craiova Ce jucatori au lipsit de la reunire si cine face parte din staff
Universitatea Craiova s-a reunit! Ce jucători au lipsit de la primul antrenament cu Laszlo Balint. sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Vacanța s-a încheiat pentru fotbaliștii Universității Craiova, care s-au reunit luni la baza de antrenament „Lunca Jiului”. Lotul formației din Bănie s-a antrenat pentru prima dată cu Laszlo Balint, tehnicianul care a preluat banca tehnică a oltenilor după plecarea lui Laurențiu Reghecampf.

Universitatea Craiova, primul antrenament cu Laszlo Balint. Un singur jucător nu s-a prezentat la reunire

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Laszlo Balint va fi noul antrenor al Universității Craiova, după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Fostul tehnician al celor de la UTA Arad a semnat un contract valabil un an de zile cu opțiune de prelungire pentru încă unul.

ADVERTISEMENT

Laszlo Balint a condus primul antrenament al Universității Craiova, după sfârșitul sezonului 2021-2022 din Casa Pariurilor Liga 1. Jucătorii oltenilor s-au reunit luni la baza de antrenamente „Lunca Jiului”, acolo unde au efectuat și o sesiune de pregătire.

Noul tehnician al Universității Craiova i-a avut la dispoziție pe Mirko Pigliacelli, David Lazar, Rafael Vlăsceanu, Bogdan Vătăjelu, Ștefan Vlădoiu, Paul Papp, Valerică Găman, Denis Benga, Bogdan Brășfăleanu, Sebastian Nețoiu, Vladimir Screciu, Alexandru Mateiu, Dan Nistor, Gustavo, Mihai Căpățînă, Marian Danciu, David Sala, Ionuț Vînă, Ante Roguljic și Elvir Koljic.

ADVERTISEMENT

În afara celor convocați la loturile naționale, Ovidiu Bic este singurul jucător al Universității Craiova care nu a fost prezent la baza de antrenamente „Lunca Jiului”. Revenit în iarnă la formația din Bănie, mijlocașul oltenilor nu a confirmat în tricoul „alb-albaștrilor” și a fost trecut pe „lista neagră” a clubului din această vară.

Marți, oltenii urmează să facă vizita medicală. În ziua următoare, jucătorii Universității Craiova vor pleca în Austria pentru cantonamentul din această vară, la fel ca și în ultimii ani. Stagiul de pregătire al „alb-albaștrilor” se va termina pe 8 iulie.

ADVERTISEMENT

Cum va arăta staff-ul lui Laszlo Balint la Universitatea Craiova

Tehnicianul „Științei” a anunțat că nu toți membrii staff-ului cu care Laurențiu Reghecampf a colaborat în Bănie vor părăsi clubul. Laszlo Balint a declarat că Vergil Andronache, fostul antrenor al celor de la FCSB, și Alin Pînzaru vor fi secunzii săi la Universitatea Craiova, iar Alexandru Radu va fi preparatorul fizic al oltenilor.

„Bineînțeles că sunt anumite persoane care rămân în staff-ul echipei, dar vor exista și noutăți. Preparatorul fizic al echipei va fi Alexandru Radu, iar antrenorii secunzi vor fi Virgil Andronache și Alin Pînzaru”, a declarat Laszlo Balint.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Robert Tufiși va ocupa funcția de antrenor cu portarii la Universitatea Craiova. Acesta a lucrat timp de patru ani la formația din Bănie și a colaborat cu antrenori precum Victor Pițurcă, Cristiano Bergodi și Marinos Ouzounidis.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea: 7,50 este cota ca echipa olteană să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT