Sport

Laszlo Balint, mesaj războinic după ce UTA s-a calificat în semifinalele Cupei României Betano: ”Vrem să ajungem în finală”

Laszlo Balint este încântat că UTA a obținut calificarea în semifinalele Cupei României Betano și se gândește deja la marea finală.
04.04.2023 | 22:49
Laszlo Balint mesaj razboinic dupa ce UTA sa calificat in semifinalele Cupei Romaniei Betano Vrem sa ajungem in finala
Laszlo Balint este încântat că UTA a obținut calificarea în semifinalele Cupei României Betano și se gândește deja la marea finală. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Arădenii, care traversează un sezon mai mult decât modest în campionat, au învins, pe teren propriu, scor 1-0, formația FC U Craiova cu un gol marcat în prima parte a meciului de Virgiliu Postolachi.

Laszlo Balint, fericit după ce UTA s-a calificat în semifinalele Cupei României Betano

La finalul partidei UTA – FC U Craiova 1-0, care a adus calificarea arădenilor în semifinalele Cupei României Betano, antrenorul Laszlo Balint a recunoscut că jucătorii săi nu au făcut cel mai bun joc, dar este mulțumit că se află la al doilea rezultat pozitiv la rând.

ADVERTISEMENT

”Mă bucur tare mult pentru această victorie. Reușim pentru prima dată în acest sezon să legăm două rezultate cu adevărat importante. Le dedicăm această calificare suporterilor noștri, le mulțumim că sunt alături de noi, și mai mult decât atât copilașului lui Benga, pentru că soția lui a născut un băiat.

Avem un spirit bun, încep să se vadă aceste conexiuni. Avem câteva zile la dispoziție pentru a pregăti următorul meci. Sperăm să ne calificăm în finală, pentru că sunt convins că vom avea parte de o susținere importantă.

ADVERTISEMENT

Nu a fost însă cel mai reușit meci al nostru, pe un teren greu, dar am reușit să jucăm inteligent, eficient. Nu contează cu cine jucăm în semifinale. Important este că am ajuns aici și focusul nostru trebuie să fie doar pe campionat până atunci”, a declarat Balint.

Postolachi le promite fanilor trofeul

Virgiliu Postolachi, autorul golului care a dus-o pe UTA în semifinalele Cupei României Betano, le-a promis fanilor arădeni că vor câștiga trofeu, deoarece jucătorii își doresc să scrie istorie pentru club.

ADVERTISEMENT

”Merg mai bine treburile și avem o echipă care are un spirit foarte bun, multă calitate. Și cred că azi am meritat să mergem mai departe. Da, lucrez cu Ubbink. Avem o relație particulară, ne înțelegem bine și în afara terenului, și pe teren. Ne simțim, nici nu trebuia să se uite, știa că sunt acolo și mi-a dat un assist frumos.

Înseamnă mult această calificare, pentru oraș, pentru club, pentru toată lumea. Vrem să scriem istoria toți împreună și sper să facem asta. Să dăm tot ca să scriem istorie! E greu pe un astfel de teren. E luptă, nu poți să joci un fotbal frumos. Dar contează să câștigăm, lupta o dăm pe teren.

ADVERTISEMENT

Ne dorim pe oricine, îi așteptăm pe toți, nu contează. Da, i-am bătut pe cei de la U Cluj, dar nu contează. Noi ne focusăm pe echipa noastră și vrem să câștigăm toate meciurile. Da, poate UTA să câștige Cupa României și o să o câștigăm!”, a spus Postolachi.

Chindriș, probleme medicale după meciul cu FC U Craiova

”A venit și rezultatul, ne bucurăm foarte tare. Da, a fost un teren greu, dar sincer chiar dacă e prost, a fost și mai prost. Deci știm cum e. Se poate spune că ne adaptăm mai repede.

Să sperăm că nu e ceva grav, am simțit ceva la coapsă în spate. Vedem ce se întâmplă în zilele următoare. E un început, aș prefera să vorbim după ce încep să meargă lucrurile pe bune. Încă nu am realizat nimic.

Ne bucurăm că suntem aici în Cupă. În campionat nu au ieșit lucrurile cum ne-am dorit, dar poate ne vom revanșa în Cupă. Urmează semifinala și apoi să vedem. Nu contează echipa care vine. Și cu echipele din Liga 2 e greu în Cupă”, a afirmat fundașul Andrei Chindriș.

În schimb, antrenorul lui FC U Craiova, Nicolo Napoli, s-a arătat dezamăgit de înfrângere și a explicat că Juan Bauza și Yassine Bahassa au fost menajați din cauza gazonului prost și de aceea nu au început titulari.


  • 2,00 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „se califică Universitatea Cluj” la meciul FC Hermannstadt – Universitatea Cluj

ADVERTISEMENT