Sport

Laszlo Dioszegi, pus la punct de un fost internațional pentru modul în care s-a bucurat la finala Cupei României Betano: ”Nu o să accept asemenea imagini”

Laszlo Dioszegi a sărbătorit pe teren alături de jucători câștigarea Cupei României Betano, dar gestul său nu a fost pe placul lui Florin Răducioiu.
25.05.2023 | 23:18
Laszlo Dioszegi pus la punct de un fost international pentru modul in care sa bucurat la finala Cupei Romaniei Betano Nu o sa accept asemenea imagini
Laszlo Dioszegi a sărbătorit pe teren alături de jucători câștigarea Cupei României Betano, dar gestul său nu a fost pe placul lui Florin Răducioiu. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Finanțatorul lui Sepsi a stat alături de jucători pe tot parcursul festivității, a făcut o baie cu șampanie și a celebrat noul trofeu în fața fanilor covăsneni prezenți pe arena de la Sibiu.

Bucuria lui Laszlo Dioszegi după câștigarea Cupei României Betano, criticată de Florin Răducioiu

Imaginile cu bucuria lui Laszlo Dioszegi după finala Cupei României Betano în care Sepsi a învins Universitatea Cluj la loviturile de departajare au fost considerate exagerate de fostul mare internațional Florin Răducioiu.

ADVERTISEMENT

”Nu vreau să intru în polemică cu acest domn, cu preşedintele clubului. Nu sunt de acord cu asemenea… cu acest mod de a celebra. Aţi văzut în campionatele externe să coboare şi să se bucure aşa? Nu pot accepta şi nu o să accept asemenea imagini pe care doar în România le vezi.

E o bucurie exagerată, adevăraţii protagonişti sunt ei, jucătorii şi antrenorii. Ar fi bine să coboare toată lumea cu picioarele pe pământ. Pe preşedintele Macron l-aţi văzut să se bucure aşa, să ridice trofeul Cupei Mondiale?”, a spus Răducioiu, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

În schimb, fostul mijlocaș Florin Lovin nu a fost deranjat de bucuria exagerată a lui Laszlo Dioszegi și a mărturisit că îl înțelege prin prisma faptului că este mai mult un suporter decât un patron.

”Pentru el e o bucurie pe care n-a mai simţit-o. Un om simplu care a construit stadionul şi a făcut totul de la zero se comportă ca un suporter şi nu ca un patron”, a declarat Lovin.

ADVERTISEMENT

Sepsi va juca în sezonul viitor al Conference League

Laszlo Dioszegi a avut un nou discurs impresionant înaintea finalei Cupei României Betano dintre Sepsi și Universitatea Cluj. Patronul covăsnenilor le-a transmis jucătorilor săi înaintea finalei că vrea să vadă flacăra în privirea tuturor, iar la final ei să fie cei care fac turul stadionului cu trofeul câștigat, bucurându-se alături de fani.

Sepsi a câștigat dramatic, cu 5-4 după executarea loviturilor de departajare, finala Cupei României Betano contra lui U Cluj, și s-a calificat astfel pentru ediția viitoare a Conference League. Covăsnenii vor juca direct în turul 2 preliminar, la fel ca FCSB, în timp ce campioana Farul va juca în turul 1 preliminar al Champions League.

ADVERTISEMENT

Cea de-a treia echipă care ne va reprezenta în turul 2 preliminar al Conference League o vom cunoaște abia peste 10 zile, după disputarea a două meciuri de baraj. Mai întâi se vor confrunta FC U Craiova și FC Voluntari, iar învingătoarea va juca în deplasare cu ocupanta locului 3 din SuperLiga.

CFR Cluj ocupă momentan ultima treaptă a podiumului, cu două puncte avans față de Universitatea Craiova, dar totul se va decide duminică, în ultima etapă. Ardelenii joacă pe teren propriu cu Farul, iar oltenii vor primi vizita lui Sepsi.

ADVERTISEMENT