Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Laude de la olteni pentru FCSB. „Vă luați toți după mine. E preferatul meu”

Sorin Cârţu a vorbit în termeni laudativi despre Darius Olaru, după prestaţia din Sepsi - FCSB 3-5. Fostul preşedinte al Craiovei a dezvăluit că mijlcaşul FCSB este preferatul său di SuperLiga.
01.10.2023 | 08:30
Laude de la olteni pentru FCSB Va luati toti dupa mine E preferatul meu
Laude de la olteni pentru FCSB. „Vă luați toți după mine. E preferatul meu”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB s-a distrat cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 5-2. Roş-albaştrii sunt lideri în SuperLiga, cu 25 de puncte după primele 10 etape, iar jocul de la Sf. Gheorghe a fost unul dintre cele mai bune din acest sezon pentru echipa lui Charalambous.

Laude de la olteni pentru FCSB. „Vă luați toți după mine. E preferatul meu”

Sorin Cârţu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGADarius Olaru este mijlocaşul său preferat din SuperLiga, făcând o comparaţie între diferenţa de atitudine şi de abordare a meciurilor între Universitatea Craiova şi FCSB:

ADVERTISEMENT

Craiova joacă exact cum a jucat în 2020 când am pierdut campionatul şi în 2022 când am pierdut campionatul. Ne batem joc de meciuri. Gândeşte-te numai până acum de câte puncte ţi-ai bătut joc. 

N-aveai voie să nu iei trei puncte în acest meci. În momentul în care am fost preşedinte la echipa asta, patru ani de zile, am pierdut campionatul irosind puncte cu echipele mici. 

ADVERTISEMENT

“De unde dracu’ omogenitate? Am crezut că acolo clar vor fi deficienţe”

Uită-te la ce a fost aseară, FCSB merge şi ia trei puncte la Sf. Gheorghe. Eu când am văzut fundaşii centrali ai FCSB-ului, Ngezana şi Lixandru, n-am văzut lipsă de omogenitate. N-au jucat împreună în viaţa lor.

Unul a jucat la Mioveni, altul în Africa. De unde dracu’ omogenitate? Am crezut că acolo clar vor fi deficienţe. Şi am crezut că Sepsi va domina, că va crea multe probleme. 

ADVERTISEMENT

Până la urmă, au mers pe atac, având problemele de omogenitate de pe axul central. Ce au făcut pe atac, a fost splendid. L-aş felicita pe Coman pentru preluare la golul pe care l-a dat. Aşa face un atacant.

“Vă luaţi toţi după mine cu Olaru. Că v-am spus că e preferatul meu, de acum 7-8 meciuri”

Nu se întoarce să dea pase cu latul. Sau ce a făcut Octavian Popescu. A trecut printre ei cu mingea ţinută foarte aproape. Apărătorul tremură când driblezi acolo. 

ADVERTISEMENT

De Olaru nu mă mai întreba că ştii ce v-am spus. Vă luaţi toţi după mine cu Olaru. Că v-am spus că e preferatul meu, de acum 7-8 meciuri. Este un preferat de-ai mei, dar nu ştiu dacă este cel mai bun din SuperLiga”, a spus Sorin Cârţu.

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Sorin Cârţu, despre Darius Olaru

ADVERTISEMENT