Fotbal international

Laude pentru Dennis Man. Italienii îl compară cu o fostă vedetă de la AC Milan: „Exploziv!”

01.02.2021 | 18:38
Laude pentru Dennis Man Italienii il compara cu o fosta vedeta de la AC Milan Exploziv
Laude pentru Dennis Man. Italienii îl compară cu o fostă vedetă de la AC Milan: „Exploziv!”. Foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Fenomenul jocurilor de tip Fantasy Football este unul tot mai popular în întreaga lume. Scouterii din Fantasy Football-ul din Serie A i-au făcut portretul noului jucător al Parmei, Dennis Man.

Adus de formația pentru care evoluează și Valentin Mihăilă pentru 13 milioane de euro, așa cum Giovani Becali a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK, Dennis Man are o misiune dificilă într-o echipă fără prea multe perspective.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, experții italieni cred că Man ar putea să fie o opțiune bună pentru amatorii jocului virtual. Aceștia i-au făcut o analiză aprofundată fostului atacant de la FCSB.

Ce spun scouterii virtuali despre Dennis Man. Îi laudă productivitatea ofensivă

Dennis Man a debutat deja pentru Parma și a prins puțin peste 10 minute în înfrângerea cu 0-2 suferită de noua sa echipă pe terenul lui Napoli. Vestea bună pentru cel ce a reușit 14 goluri pentru FCSB în actuala ediție a Ligii 1 este că experții în jocul Fantasy Football din Serie A îi dau șanse foarte mari să joace mult în cea de-a doua parte a sezonului.

ADVERTISEMENT

Ei le-au oferit amatorilor jocului virtual câteva argumente semnificative pentru care ar trebui să îl selecteze pe Man în jocul virtual. Concret, în jocurile de tip Fantasy Football, utilizatorii selectează fotbaliști din realitate, în limita unui buget, și sunt răsplătiți prin puncte, în funcție de realizările din teren ale jucătorilor aleși.

„Această Parma are o nevoie disperată de calitate și va fi loc pentru ceea ce aduce atacantul român, din punct de vedere ofensiv. A fost o mașinărie de goluri și pase decisive la FCSB, marcând inclusiv în Europa League. Președintele Krause a făcut o investiție masivă și este greu de crezut că antrenorul nu se va baza pe Man în cea de-a doua parte a campionatului.

ADVERTISEMENT

Nici concurența nu va fi o problemă pentru Man. El se luptă cu Karamoh, cel care e constant afectat de leziuni musculare. Atacantul român este printre cei mai interesanți jucători aduși în Serie A în ianuarie și sigur va primi credit la Parma. Fotbalist rapid și tehnic, Man este foarte util în ultimii 20 de metri. Cel mai mult îi convine să joace în banda dreaptă, acolo de unde poate pătrunde în interior și poate juta cu stângul său fantastic.

Este foarte agil și are o ușurință formidabilă în alergare. Se descurcă bine pe spații înguste și poate evolua și ca extremă stânga sau atacant secund. El ar trebui, totuși, să joace pe dreapta în sistemul lui D’Aversa, cu Gervinho în banda stângă. Man are inspirația și creativitatea specifice unui număr 10 clasic și este mereu în centrul acțiunilor ofensive. Poate fi comparat, respectând proporțiile, cu fostul jucător al Milanului, Suso (n.r. acum joacă pentru Sevilla)”, scriu italienii de la Fantacalcio.

ADVERTISEMENT

Ce dezavantaje i-au găsit lui Man și cine i-ar putea face concurență

Pentru că vor să le ofere amatorilor jocului virtual Fantacalcio sfaturi echilibrate, analiștii italieni au luat în considerare și problemele ce ar putea apărea pe parcursul traseului lui Dennis Man la Parma. Aceștia cred că slăbiciunile colective ale echipei de pe Ennio Tardini ar putea să îl împiedice pe atacantul de 22 de ani să se dezălanțuie în Serie A.

„Nu va fi deloc ușor să își lase imediat amprenta, având în vedere că se alătură unei echipe cu mari probleme din punct de vedere ofensiv. Nu va fi ușor pentru Parma să întoarcă lucrurile în favoarea ei. De asemenea, trebuie acordată atenție adaptării lui, care ar putea să dureze ceva timp într-un campionat mai dur decât cel românesc.

Totuși, aceste mici inconveniente nu au șanse prea mari să stea în calea exploziei lui Man. Viteza și tehnica sa sunt greu de ignorat, însă trebuie acordată atenție și unei eventuale veniri ale lui Callejon, care i-ar putea pune probleme, fiind concurent direct pe acel post”, mai scriu italienii.

Jose Maria Callejon a fost transferat de Fiorentina de la Napoli, în vara lui 2020 și este dorit de patronul Parmei, însă oficialii Viola nu ar dori să întărească o candidată directă. Negocierile trebuie să se finalizeze până la finalul zilei de 1 februarie.

ADVERTISEMENT
Tags: