Sport

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit jucătorul de la FCSB care reprezintă cel mai mare pericol pentru Universitatea Craiova: „Trebuie să fim atenţi!”. Video

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, a dezvăluit numele jucătorului de la FCSB care reprezintă cel mai mare pericol pentru echipa sa.
02.04.2022 | 09:35
Laurentiu Reghecampf a dezvaluit jucatorul de la FCSB care reprezinta cel mai mare pericol pentru Universitatea Craiova Trebuie sa fim atenti Video
Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, a dezvăluit numele jucătorului de la FCSB care reprezintă cel mai mare pericol pentru echipa sa
ADVERTISEMENT

Fost antrenor la FCSB, cu care a câștigat două titluri de campion al României, Laurențiu Reghecampf caută să se răzbune pe echipa lui Gigi Becali pentru înfrângerea suferită în returul sezonului regular pe „Ion Oblemenco”, atunci când a ratat egalul la ultima fază a meciului. Partida FCSB – Universitatea Craiova va avea loc duminică, la ora 19:00, pe stadionul „Arena Națională”.

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit jucătorul de la FCSB care reprezintă cel mai mare pericol pentru Universitatea Craiova

Tehnicianul din Bănie le atrage atenția elevilor săi că Florin Tănase (27 de ani), căpitanul celor de la FCSB, reprezintă un adevărat pericol. Totodată, Laurențiu Reghecampf a punctat faptul că jucătorii vicecampioanei României stau foarte bine din punct de vedere fizic.

ADVERTISEMENT

„FCSB este o echipă foarte bine pregătită fizic, pot duce meciuri la intensitate maximă până în minutul 95, au câştigat multe puncte cu goluri marcate pe final.

Trebuie să fim atenţi la calitatea jucătorilor din faţă a celor de la FCSB, sunt inteligenţi, au tehnică bună, pot scoate adversari din joc, pot face diferenţa oricând.

ADVERTISEMENT

Îl au pe Florin Tănase. La fel, trebuie să fim atenţi şi la şuturile de la distanţă ale lor.

Nu se joacă titlul, nu este cazul, pentru că noi nu avem şanse la titlu şi nici FCSB nu sunt aşa aproape de CFR. Ne jucăm şansa pentru locul 2, să rămânem aproape, să profităm, dacă ei vor avea paşi greşiţi.

Va fi un meci frumos, sper să avem parte de cât mai mulţi spectatori, jucăm pe al doilea cel mai frumos stadion din România, după stadionul nostru.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea mi-a fost coleg aproape 10 ani, nu am ce revanşă să-mi iau, cum nu am revanşă faţă de nimeni de la FCSB. În tur am pierdut la ultima fază, nu am fost concentraţi la golurile primite. Vrem să arătăm mai bine decât la meciul de pe Ion Oblemenco”, a spus Laurențiu Reghecampf (46 de ani), la conferința de presă premergătoare partidei cu FCSB.

  • 3 este locul ocupat de Universitatea Craiova în Casa Pariurilor Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT